Scena Showbizz

'Žena, majka, luđakinja'

'Ja mislim da on to namjerno': Ella Dvornik u novome vlogu iznijela problem koji joj ne da mira, a Danijela joj ponudila kontroverzno rješenje

'Žena, majka, luđakinja'

Kao što je i obećala, Ella Dvornik otišla je još jedan korak dalje u puštanju pratitelja u svoju intimu, ako je to uopće bilo moguće. Uvid u njenu svakodnevnicu od sada ide i preko video uradaka koje je počela objavljivati prije nekoliko dana, a već su pregledani tisuće puta.

Kamerom je Ella odlučila bilježiti svoje i Charlesovo snalaženje oko malene Balie, ali ima tu i još 'dodataka'. Čest gost u videima je i Ellina majka Danijela koja se, moramo priznati, poprilično angažirala u brizi za unučicu. Vesela ekipa se bavi prilično banalnim stvarima, ali i to Ellinim pratiteljima izaziva nevjerojatnu količinu veselja.

'Žena, majka, luđakinja', 'nazvala' je Ella svoj video, jer, kako je sama rekla, lagano 'ispaljuje na živce'. Briga oko bebe očito joj je postala previše, a od pustih savjeta, ideja i instrukcija više ne zna gdje bi sa sobom. Sreća, u svemu joj pomažu Charles i Danijela, pa se utroje kako-tako snalaze.

Neispavanost im je trenutno svima glavni problem, ponajviše našoj blogerici koja se požalila majci na Charlesovo hrkanje. 'Ja mislim da on to namjerno radi', rekla je iznervirano, a Danijela joj je na to iznijela, neki će reći, prilično kontroverzan prijedlog.

'Zašto bi ti hrkao? Francuzi imaju običaj da žena ima svoju sobu, muškarac svoju sobu, i to je sasvim ok. A kada se hoće vidjeti, dogovorite se u koju sobu...', rekla joj je Danijela smireno.

Hoće li ju Ella poslušati, najvjerojatnije ćemo vidjeti u nekome od idućih videa.

Naslovnica Showbizz