Scena Showbizz

Svi znamo stihove

Tko se nje ne bi sjetio? Zečićeva Anđela se nakon nezaboravnog hita odlučila povući sa scene, evo gdje je i što radi danas

Svi znamo stihove

Mnogi će se bez problema sjetiti Anđele Kolar, poznatije i kao 'Zečićeve Anđele', koja je '98. godine s popularnim pjevačem otpjevala megahit koji smo godinama nakon pjevali.

'Ima li nade za nas' pjesma je koja je ušla u anale, izvodila se, obrađivala i puštala na svim veselicama devedesetih, a i danas ćemo je se bez puno mozganja prisjetiti.Nakon toga Anđela se povukla sa scene, a i iz države, te se posvetila obiteljskomu životu. Danas se preziva Zelić, živi u Luksemburgu, udana je za Edija Zelića, magistra politologije zaposlenog u tajništvu Europskog parlamenta s kojim ima dvoje djece, petogodišnju djevojčicu i četverogodišnjeg dječaka.

Za tportal progovorila je o suradnji sa Zečićem s kojim je snimila još dvije pjesme, te o odlukama vezanima uz karijeru.

"Moja je karijera zapravo obilježena pojavljivanjima i povlačenjima. Nakon 'Ima li nade za nas' htjela sam prvo završiti školu, a nakon pjesme 'Nema ništa novo' u prvom planu su mi bili obitelj i djeca", rekla je Anđela.

"Većina ljudi zna samo za dva, ali treći, božićni duet nalazi se na mom CD-u 'Na dobro vam došao Božić'. Zeko je vrlo dobar, pouzdan i iskren prijatelj", progovorila je o prijateljstvu s glazbenikom.

Spomenula je i mogući povratak na scenu: "Prije tri godine izdala sam samostalni CD božićnih pjesama i u adventsko vrijeme puno nastupam, tako i ove godine. Uz to redovito snimam nove stvari u splitskom studiju Lea Škare. Trenutno imam spremno pola materijala za svoj novi CD na kojem će biti raznih autora, a vjerujem da će se publika pomalo iznenaditi zvukom i stilom glazbe."

Najveća preokupacija trenutno joj je učenje francuskoga, a aktivna je i u Katoličkoj misiji jer se tamo jako dobro povezala s ljudima daleko od Hrvatske.

Naslovnica Showbizz