Scena Showbizz

ISTAKLA RASKOŠ

Samozatajna Minea iznenadila preseksi izdanjem i ubojitim dekolteom, što će reći odani fanovi? Za njom dugo uzdišu: Blago onom tko te ljubi... 

ISTAKLA RASKOŠ

Renata Končić Minea, sve otkad je zablistala u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" i na velika se vrata vratila u javni život, te posebno nakon što joj je ista tv kuća dala dobre prilike da se kao voditeljica iskaže u INmagazinu te posebno u emisiji Dom iz snova, uistinu proživljava svoju drugu, možda čak i već sad znatno uspješniju karijeru.

Dok je kod najšireg gledateljstva stekla velike simpatije svojim toplim i neposrednim pristupom egzistencijalno unesrećenim obiteljima, kojima emisija Dom iz snova pruža hvalevrijednu priliku da dobiju stambeni prostor po mjeri čovjeka, muška publika često je promatra i kao ženu, te joj veliki broj fanovas otvoreno udvara i izražava divljenje na društvenim mrežama.

"Slatkiš!", "Najslađa!", "Ljepotica...", "Apsolutno božanstvena..." - neki su od komentara muškaraca koji se daju iščitati na njezinom Instagram profilu.

Neki od obožavatelja posebno su otvoreni.

"Ova će žena vječno biti lijepa i.... vrlo, vrlo šarmantna i ženstvena! Eh, kako bi bilo lijepo da sam ja odabranik njenoga srca..." - zavapio je jedan od njih.

"Anđeo si, ljeopota te krasi, a intelingencija ti je vrlina, savršena si, blago onom tko ti medne usne ljubi..." - napisao je drugi.Što li će tek reći Mineini pratitelji kad je ugladaju u ovako raskošnom seksipilnom izdanju? Minea je u pravilu u svojim stylinzima uvijek odmjerena, kao voditeljica na izboru ljepote iznenadila je izborom haljine s dekolteom koji je otkrio najviše dosad...

 

 

💛💛💛💛

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)


 

 

 

Naslovnica Showbizz