Scena Showbizz

Tri generacije

'Žena je bomba': fotografija Elline bake Žarke oduševila pratitelje, pa su se odmah pohvalili svojim obiteljskim 'biserima'

Tri generacije

Ella i Danijela Dvornik dobro su nam svima poznate. Cure su među najaktivnijim Hrvaticama što se tiče objava na društvenim mrežama, pa gotovo da nema osobe koja nije barem jednom 'ćirnula' njihov Instagram ili čula za neku otkačenu objavu na facebooku.

Dok odbrojava dane čekajući rođenje svoje bebice, Ellu je očito uhvatila sentimentalnost, pa je posegnula za obiteljskim fotografijama i otkrila nam još jednu pripadnicu svoje obitelji. Objavila je tako tri generacije žena, baku Žarku, mamu Danijelu i svoju fotografiju, oduševivši tako emotivne pratitelje.

Odmah su, naravno, požurili po svoje obiteljske 'bisere', pa su Ellu u komentarima zasuli vlastitim uratcima, a s novim trendom očito su već neko vrijeme upoznati. 

"Tri generacije žena. Moja Baka Žarka lijevo - majka Danijela u sredini- i ja. Baka je bomba", napisala je Ella u objavi, a uslijedili su oduševljeni komentari na račun bakinog izgleda.

"Baka je super zgodna, koliko ima godina?"

"Lijepe ste sve tri, a baka je bas posebno ženstvena i lijepa žena. Super!!!", zaključili su.

Naslovnica Showbizz