Scena Showbizz

'MIJENJA SE VRIJEME'

Nina osvanula u dosad neviđenom brutalno seksi izdanju, Baby Dooks se nije štedio na strastvenim izjavama o 'pravoj gradskoj curi'

'MIJENJA SE VRIJEME'

Nina Badrić je mnoge iznenadila svojim najnovijim, brutalno seksi izdanjem, ali je većinu svojih poklonika oduševila, a komplimenti su stigli i njenu novu pjesmu "Mijenja se vrijeme”.

Novim singlom Nina se vraća počecima svoje karijere kada je dominirala klupskom scenom, te opet želi hrabro donijeti dašak svjetskog zvuka. Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zaslužan Baby Dooks koji se, premda često u izjavama suzdržan ili ironičan, nije štedio u strastvenom komplimentavanju zagrebačke pjevačice.

"Nina je oduvijek bila gradska cura koja svojom pojavom, karizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima. Nina je odrasla na stranoj glazbi i osjeća je. S njom nema nepoznanica u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk!

'Zašto viče na tebe?!': Nina utegnuta u kožni korzet pokazala fanovima kako izgleda snimanje spota, oni se šokirali 

Doduše, ona može otpjevati sve, pa i telefonski imenik, ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju.To može samo ona!" - ustvrdio je uspješni producent.

Viktor Drago potpisuje Ninin aktualni styling, videći je kao vamp seksi ženu koja doista u novome spotu izgleda moćno. Premijera videospota za pjesmu ”Mijenja se vrijeme”, kojeg potpisuje hvaljeni mladi redatelj Dario Radušin, očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

Naslovnica Showbizz