Scena Showbizz

Povukla se u sektu

Vodi poremećeni harem, a nove 'žrtve' obilježava žigom: zvijezda tinejdžerske hit serije članica je opasnog seksualnog kulta

Povukla se u sektu

Zvijezda hit serije Smallville, Allison Mack, šokirala je Hollywood nedavnim priznanjem. Glumica je već godinama, naime, visokorangirana članica kontroverznog seksualnog kulta o kojem je prošlog mjeseca pisao New York Times.

Novinari su tada otkrili kako se u sekti 'Nxivm' članice seksaju s osnivačem, 57-godišnji Keithom Ranierom, a on im brani da jedu više od 500-800 kalorija dnevno 'jer se masnoća kosi s razinama energije' i tjelesno ih kažnjava ako ne regrutiraju dovoljno 'robova'.

Sekta se u javnosti propagirala kao grupa za samopomoć i nudila tečajeve o uspješnom životu. Bivši glasnogovornik 'grupe', Frank Parlato, za britanski Sun jučer je kazao kako je dobitnica Emmyja glavna osoba za regrutiranje u DOS.
Iako nije otkrio ime glumice, DailyMail otkriva kako se radi upravo o Allison Mack.

U ovu podskupinu primane su samo probrane članice, a Allison ne samo da je bila jedna od njih, već je važila i kao 'desna ruka osnivača sekte'.

 

Oh the fun of dressing up! #parismanga2017 #justdoingmyjob #actorslife

A post shared by Allison Mack (@allisonmack729) on

Parlato tvrdi kako je upravo Allison bila ta koja je uvela tjelesno kažnjavanje u grupu i kako se nove članice prilikom inicijacijske ceremonije moraju skinuti gole, a potom ih se označi žigom u obliku inicijala osnivača sekte, ali i glumičinim inicijalima.

DailyMail se obratio glumici za komentar, no njezin glasnogovornik rekao im je kako Allison ne daje izjave novinarima.

Od 2015. godine, Allison se ne pojavljuje na malim ekranima.

Naslovnica Showbizz