Scena Showbizz

'Kolateralna šteta'

Nakon priča o zlostavljanju, Brena otkrila istinu o svom braku: Samo pored pravog muškarca možeš biti prava žena!

'Kolateralna šteta'

U srpskim medijima Lepa Brena je, jasno, jedna od češćih tema, a njen je privatni život redovito 'na tapetu'. U posljednje vrijeme pisalo se o problemima u braku koje ima sa slavnim tenisačem Slobodanom 'Bobom' Živojinovićem, a bilo je govora i o navodnome zlostavljanju.

Zli jezici komentirali su kako Boba Brenu redovito tuče, a svakodnevno iživljavanje potvrdili Breninim rastresenim izjavama u javnosti. Za srpski Kurir Brena je konačno progovorila o svim tračevima i objasnila gdje stoje ona i Boba.

"Samo pored pravog muškaraca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših najvećih poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čoveka i pratiti ga! Od početka smo bili zauzeti svojim zanimanjima jer je svatko u onome što radi bio najbolji. Taj trend se nastavio i u braku što nas je vjerojatno i održalo. Ne znam kako žive ljudi koji su 24 sata dnevno usmjereni jedno na drugo."

Komentirala je i tračeve: 

"One potječu od plaćenih robota. Zbog uspjeha "Granda" i naših emisija ja sam uvijek koletaralna šteta: ili kradem struju, ili sam maltretirana ili sam škrtica... Valjda bi im bilo lakše da sam nečasna osoba koja ima zaštitu „odozgo“, i koja je uspjela preko neke veze. Nažalost tih pojedinaca, ja sam normalna žena sa malo jačim koeficijentom inteligencije što se kod nas teško oprašta. Volim reći: svatko tko je normalan ovdje, zapravo nije normalan!", rekla je Brena.

Dodala je i kako joj razvod nikada nije bio 'ni na kraj pameti', te da je za nju brak 'oaza mira i najbolji prijatelj života'.

Naslovnica Showbizz