Scena Showbizz

'Vata boju

Dok se ostatak Hrvatske smrzava, naša najseksi tenisačica gušta na tajanstvenom otoku i objavljuje fotografije u kupaćem kostimu

'Vata boju

Dok se većina stanovnika Lijepe naše lagano navikava na hladnije vrijeme, niže temperature i zimu koja nam tek predstoji, neki guštaju u moru i suncu. Donni Vekić, našoj mladoj tenisačici, hladnoća je očigledno teško pala, pa je 'otpuhnula' na daleki otok pun sunca.

Svojim pratiteljima nije htjela otkriti lokaciju tajanstvenog otočića, ali podijelila je s njima fotografiju u svom omiljenom kupaćem kostimu. Jednodijelni kupaći zebra printa Donni odlično pristaje, a nosila ga je i prošle godine na odmoru u prosincu, kada je odlučila preseliti u toplije krajeve.


Simpatična tenisačica 'vata boju i uživa u tirkiznome moru, a mnogi bi se, vjerujemo, bez greške mijenjali s njom. Fotografija koju je podijelila uistinu nalikuje na 'raj na Zemlji', kako su neki komentirali. 

Titulu najseksi hrvatske tenisačice Donna je opravdala, pa su se mnogi osvrnuli na 'sjajnu pozadinu' koju je izložila na fotografiji.

Naslovnica Showbizz