Scena Showbizz

'Svak' na svoju stranu'

'Bio je strašan tip, spasio me za vrijeme rata...': poznati glumac otkrio dosad neispričane detalje iz života Dina Dvornika

'Svak' na svoju stranu'

Poznati bosanskohercegovački glumac Branko Đurić Đuro iznenadio je mnoge koji su popratili posljednju epizodu srpske inačice svjetski popularnoga showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

Nakon što je Branislav Lečić na jedvite jade, izmoren stresom i brojnim probama, iznio svoju interpretaciju pjesme 'Jače manijače', Đuro se prisjetio događaja po kojemu će pamtiti splitskoga pjevača cijeli život.

''Bio je strašan tip, žao mi je što je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao u ono vrijeme rata, kad smo svi išli na svoju stranu. Ja sam preko Hrvatske došao u Sloveniju. On je taj čovjek koji mi je pomogao da kroz Hrvatsku prođem do Slovenije. Bio je veliki, obožavao sam ga i sada ga obožavam'', komentirao je glumac.

U teškim trenutcima poznaju se pravi prijatelji i junaci, a težih od rata nema. Đuro je prepričavanjem ove intimne zgode odao počast splitskoj legendi i svome dugogodišnjem prijatelju.

 

Naslovnica Showbizz