Scena Showbizz

NOVI ŽIVOT

Sanja Doležal se potpuno povukla na selo gdje uzgaja sve domaće i u gumenim čizmama uživa sa suseljanima; evo gdje je sinoć damski zablistala

NOVI ŽIVOT

Da popularna pjevačica i omiljena voditeljica Sanja Doležal uživa u svojoj vikendici uz rijeku Mrežnicu poznata je stvar već godinama, ondje je s obitelji provodila ljeta, zadnjih godina potpuno izostavljajući odlazak na more, jer je uz rijeku i netaknutu prirodu, te obilje uroda iz svoga vrta u selu u okolici Karlovca nalazila sve što joj treba za potpuno opuštanje i užitak.

Ovih dana je otkrila kako se u svoju oazu uz Mrežnicu potpuno preselila. Sin Luka i kćer Lana su dovoljno veliki da nisu više neposredno i svakodnevno ovisni o njenoj blizini, ispričala je gostujući na televiziji, te je ostvarila ono što je godinama priželjkivala, život u prirodi i dane ispunjene zadovoljstvom uzgajanja vlastitog voća i povrća, spremanja zimnice, svakodnevice u gumenim čizmama.

Sanja je ispričala i kako u obližnjem mjestu ima sve što joj je neophodno u svakodnevnom životu, veliki shopping ni ne treba, jer što ne uzgaja sama, nabavlja od suseljana.

No pjevačica nije izgubila kontakte s prijateljima i društveni život u Zagrebu, do kojeg svaki put bez problema "potegne", kad je dovoljno dobar razlog posrijedi. A takav je bio koncert "Zabavljač", održan u zagrebačkom kazalištu "Komedija" u čast preminulog Vlade Štefančića, kojemu je "Komedija" doslovno bila drugi dom.

Štefančićevoj 70 godina dugoj karijeri te brojnim uspješno postavljenim predstavama i glumačkim ulogama poklonili su se posjetitelji, ali i veliki dio glazbenog i glumačkog ansambla.

Emotivnom druženju pridružili su se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te njegova zamjenica Vesna Kusin, skladatelj Alfi Kabiljo, glumci Lukrecija Brešković, Richard Simonelli, Boris Pavlenić, Smiljka Bencet, Lela Margetić, a stigli su i Zdenka Kovačiček, Kostadinka Velkovska, Boris Novković, Tihana i Saša Zalepugin, Ana Majhenić, Nenad Korkut te brojni drugi.

Naslovnica Showbizz