Scena Showbizz

Treća sreća

Tko je tajanstveni Gricko? Fatalna Kninjanka slomila je još jedno srce: Nemeš je stvar prošlosti, sve je spremno za novi pir

Treća sreća

Marijanu Kovačević, pobjednicu regionalnog "Big brothera" iz 2011. godine, ponovno je pogodila Amorova strelica, te će uskoro uploviti u novu bračnu luku, potvrdili su mediji. Fatalna Kninjanka slomila je još jedno srce, ovaj put Nemeševo, a pred oltar uskoro će je odvesti vinkovački konobar Tomislav Grizelj, zvani Gricko.

– Ne bih vam ništa otkrio o vjenčanju. Bolje da šutim, pitajte Marijanu – kazao je Tomislav Grizelj u razgovoru za jedan hrvatski medij. Također, prenose da će Marijanin vjenčani kum biti 26-godišnjak Patrik Radman, javnosti poznat kao kandidat showa "Ljubav je na selu" iz 2014. godine. On je bio taj koji je upoznao Marijanu s Tomislavom prije četiri godine.

– Jedva čekam vjenčanje. Neka uživaju, želim im sve najbolje – riječi su Patrika Radmana.

Da se prisjetimo, Marijana i Nemeš upoznali su se u "Big brotheru", strasti su se vrlo brzo rasplamsale, a scene njihova spolnog odnosa još uvijek su dostupne na YouTubeu. Zbog fatalne ljubavi, Marijana je ostavila svoga prvog supruga, pomorca Ivana Čvrljka.

Sigurna u njihovu vječnu ljubav, odlučila je ostaviti svoju obitelj i otići za zgodnim pjevačem Nikolom Nemeševićem Nemešom, koji joj je i posvetio pjesmu "Ne mislim bez nje". U braku su bili osam mjeseci, a "šuška" se kako je šarmantni pjevač teško prebolio razvod. S prvim suprugom ima i kćerku, no ni to je nije spriječilo da ne ode s pjevačem.

– Bilo je fantastično. Pozvali smo tridesetak nama dragih ljudi i slavili našu ljubav – komentirao je Nemeš jednom prigodom njihovo vjenčanje.

-Uopće nam nije bitno što je stalo između nas, važno mi je da smo ponovno zajedno i važno je ono što će se događati u budućnosti- prokomentirao je ovoga ljeta, no, nije ni znao što ga čeka.

Sve što je lijepo kratko traje, pa tako i njihov brak. Izgleda da je Marijana i ovaj put "pokleknula" i odlučila dati sebi treću šansu i iskušati brak s vinkovačkim konobarom.

Marijana se, izgleda, vodi onom "treća sreća", a mi se nadamo da će se to i ostvariti, i da će ovaj, treći po redu brak i potrajati.

Naslovnica Showbizz