Scena Showbizz

KAKAV SPOJ

Antonia Dora Pleško opet šokirala i otkrila da joj je veza sa sinom slavnog Splićanina spasila život: On nije prepotentni klinac velike zvijezde!

KAKAV SPOJ

Svima koji su ikad pratili domaće pjevačke talent showove ime Antonije Dore Pleško iz Splita itekako je poznato. Kao i njezino lice i glas, čijim se izvedbama unatrag nekoliko godina nacija sveudilj divila. Antoniji se smjiješio i uspjeh u Hollywoodu, sve je u priči o toj djevojčici iz Splita mirisalo na veliki uspjeh.

A onda je nestala sa javne scene i nekoliko godina o njoj nije bilo ni vijesti. Osim, tu i tamo, gradskih kuloarskih ćakula. A onda se minule nedjelje Splićanka opojnog vokala pojavila kao podrška prijateljici u novoj sezoni "Supertalenta" i šokirala mnoge dobivši iznenada priliku da i sama nastavi natjecanje.Tek što su se emocije oko te činjenice stišale, Antonia Dora je iznenadila otkrićem tko je tajanstveni muškarac čija je ljubav izbavila iz loše životne faze u kojoj se našla. Riječ je o njezinom sugrađaninu, mladom glazbeniku Randu Stipišiću, sinu superslavnog Zlatana Stipišića Gibonnija.

"U tom teškom periodu upoznala sam dečka koji me promijenio. Zajedno smo već godinu i dva mjeseca" - ispričala je Antonia Dora za Dnevnik.hr.

Otkrila je i kako su se velike emocije probudile već prvi pogled. 

"S prijateljicom Lorenom išla sam kod prijatelja Roka, zvao nas je da gledamo film. Netko je zvonio na vratima i stvorio se Rando. To je bilo to!

Nije me osvojio s nekim random stvarima koje ima svaki muškarac. Osvojio me time jer je previše drugačiji od ostalih. Jako je posvećen glazbi, ima svoj bend RadioWho i želi uspjeti sam svojim radom i trudom. Nije neki prepotentni klinac velike zvijezde" - ustvrdila je mlada pjevačica.Ne skriva sreću što u Randovoj obitelji uživa podršku.

"U velikoj smo ljubavi. Jako sam sretna što u njima imam svoju drugu obitelj. Podržavaju me u svemu" - ustvrdila je zaljubljena Antonia, dodajući kako je danas više ljubomora ne može dotaknuti.

"Ljubomoru sam na svojoj koži osjetila od desete godine. I od vršnjaka i od starijih ljudi. Više to ne dopire do mene, ni do glave ni do srca...". 

Naslovnica Showbizz