Scena Showbizz

'Promašila si haljinu'

Kada žene tulumare: Sandra Perković bančila u narodnjačkom klubu s našim poznatim damama, a pridružio im se i Grašo

'Promašila si haljinu'

Sandra Perković uz zanosni 'novi' stas ima i novi imidž. Naočale izraženih okvira najnoviji su modni dodatak kojega se naša sportašica ne odriče ni kada ide 'u provod', a nikad užu liniju u zadnje vrijeme naglašava pripijenim haljinama koje joj izvrsno pristaju.

'Nema cure koja te ne bi u krevet odvukla': Sandra Perković opet promijenila styling, s naočalama i isklesanom linijom oduševila Instagram

Sandra se pojavila na prijateljičinom rođendanu u jednome poznatom zagrebačkom narodnjačkom klubu, a sve prisutne oduševila je svojim stylingom. Pripijena haljina i hit jeseni, čizme do poviše koljena donijeli su joj mnoštvo komplimenata njenih pratitelja, a vjerujemo da su i prisutni zamijetili da Perkovićka blista.

 

Happy BDay 🎉🎁 #HappyBirthday #GirlThing #LeiLouGirls #Love #Celebrate #IJK40h2o #FunDaySunday

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on


Družila se na tulumu s brojnim poznatim facama, a fotografija s prijateljicama Aleksandrom Dojčinović, njenom sestrom Snježanom i zanosnom Monikom Kravić posebno se dojmila pratitelja. Kada su u pitanju zgodne dame, nađe se i poneki otrovni komentar, pa je tako jedna pratiteljica prelijepoj Moniki poručila:

"Monika, promašila si haljinu!"

No, ostali su komentari bili odreda pohvale na račun lijepih cura, koje su 'zapele za oko' i Petru Graši koji se tu našao. Osim njega, na tulumu su bile i Jelena Rozga, Nives Čanović i Doris Pinčić Rogoznica. Radijske voditeljice odlučile su tako provesti noć vani, a na Instagramu su šaljivo objavile kako sutradan 'uzimaju slobodan dan'.

 

About Last Night 🖤💚🤓 #IJK40h2o #Overloaded

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

 

#sundayclubbing #celebratinglife

A post shared by Sanja Čeliković (@sanja.celikovic.7) on

Naslovnica Showbizz