Scena Showbizz

PREMIJERA 'BLADE RUNNERA'

Hrvoja Šalkovića smo sreli prvi put od vijesti o prekidu s Anom Gruicom, i on je uživao u 'terapiji mračne dvorane'

PREMIJERA 'BLADE RUNNERA'

Ekskluzivna premijera najmisterioznijeg filma godine, “Blade Runner 2049.”, ukazala je na priličan broj obožavatelja ovog žanra, koji su se natiskali u kino dvoranu Cineplexx.

Među onima koji su među prvima otkrili misterizonu radnju futurističkog filma bilo je i dosta poznatih lica. Jedno je posebno privlačilo pažnju, jer se ipak posljednjih tjedana naveliko čitalo o njegovom prekidu sa splitskom glumicom Anom Gruicom, a riječ je o Hrvoju Šalkoviću, dakako.

Popularni književnik na projekciju je stigao, čini se, sam, a "terapija mračne dvorane" u kombinaciji s adrenalinskom radnjom, nedvojbeno mu je bila po guštu.

Ana Gruica odlučila stati na kraj tračevima i otkrila tko je tajanstveni muškarac o kojemu svi bruje

Na premijeri su viđeni i  Ana Stunić, Danijel Despot, Nenad Korkut, Domagoj Jakopović Ribafish, Željko Vela, Robert Sever, Dean Sinovčić, Jasna Nanut, Ivica Palinić, Andrej Dojkić i mnogi drugi.

A kako bi doživljaj bio intenzivniji,  posjetitelji su mogli pogledati specijalnu Blade Runner izložbu, koja se sastojala od fanovskog kostima policajca, replike originalnog blastera i makete automobila iz filma, uz koje su rado pozirale atraktivne djevojke.

Naslovnica Showbizz