Scena Showbizz

NOVA FAZA

'Nisi se trebala skidati! Prošla bi i obučena...': Danijela Martinović neke je razočarala, ali su tisuće poludjele za senzualnim izdanjem Splićanke

NOVA FAZA

"U nepuna dva dana od premijere, "Telefon" se popeo na 2. mjesto youtube trendinga" - ne može skriti zadovoljstvo splitska pjevačica Danijela Martinović, koja je sretne vijesti podijelila sa obožavateljima na Instagramu.

Potpuno novo izdanje pjevačice čiju su karijeru i slavu obilježile nježne balade i mediteranska atmosfera u pjesmama, pjesmom koju joj je "isposlovala" Severina pokazala se u potpuno novom, znatno modernijem i svježijem izdanju i, kako se čini, dobila veliki hit koji joj je baš trebao.

U pjesmi i spotu Danijela je pokazala da pjevačkom i plesnom izvedbom može parirati svjetskim zvijezdama i svoje je obožavatelje mahom oduševila.

 

"Izvanzemaljski hit......bravo!", "Nešto predivno!!! Ne mogu je prestati slušati", "Divnaaa.. divnaa... predivna si", "Ekstra pjesma, bit će veliki hit ......bravo Danijela....", "Slušam i slušam i slušam... super! Bravo!", "Druga žena, nova žena, i puno bolja verzija nove tebe..." - neki su od komentara kojima su fanovi izrazili svboje oduševljenja.

No video u kojem se Danijela pojavljuje u senzualnom donjem rublju u boji kože iznenadio je neke njezine dugogodišnje poklonike, koji su joj i zamjerili.

"Ne ljuti se, ne sviđa mi se tvoj novi izgled, bila si ljepša kao stara Danijela" - poručio joj je jedan.

"Pjesma je dobra, ali nisi se trebala skidati! Prošla bi i obučena..." - bio je izravan drugi.

 

 

 

Girl power❤️ #zauvijekzajedno#severina#volimstosevolimo

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Naslovnica Showbizz