Scena Showbizz

TULUM ZA PAMĆENJE

Grašo održao najneobičniji koncert u karijeri: pjevao je samo jednoj familiji u deliričnoj atmosferi, a ondje je guštala i Ivaniševićeva djevojka

TULUM ZA PAMĆENJE

Petar Grašo sinoć je imao najnevjerojatniji nastup ikad, pjevao je, naime, samo jednoj obitelji i njihovim prijateljima u njihovoj kući u zagrebačkom Markuševcu.

Obitelj Mihovec nesvakidašnju je nagradu osvojila na Narodnom radiju, pa je u svojoj kući počela pripremati tulum godine, pozvavši obitelj, rodbinu, prijatelje.

"Potpuno nam je nestvarno, ludo i nevjerojatno da je večeras u našem domu Petar Grašo i da pjeva samo za nas! Toliko smo oduševljeni, dirnuti i sretni da je teško i opisati. Pozvali smo sve svoje da se s nama vesele!" - komentirao je oduševljeno Jurica Mihovec.

Kroz prozore obiteljskog doma orili su se hitovi "Moje zlato", "Srce za vodiča", "Uvik isti", ali i starije uspješnice poput "Broda ljubavi" i "Lakše mi je s njom", a atmosferom je bio dirnut i Grašo.

"Moram priznati da sam u ovih 20 godina karijere uistinu nastupao na raznim vrstama koncerata, no ovakav još nisam imao prilike svirati. Dvije tisuće ili 20 ljudi nekad za izvođača zna biti vrlo slično jer najvažnija energija i euforija, a ona se dogodila u domu obitelji Mihovec" - zadovoljan je bio splitski pjevač, u čijem je nastupu uživala i lijepa djevojka Gorana Ivaniševića, voditeljica na Narodnom radiju Nives Čanović u društvu kolegice Tatjane Jurić.

Naslovnica Showbizz