Scena Showbizz

DOBAR ĐIR

Isplati se doći na splitsko izdanje Karlovačko RocOffa: na Žnjanu će, nakon sezona cajki, konačno prašiti sjajni bendovi

DOBAR ĐIR

Četvrta sezona festivala "Karlovačko RockOff 2017." započela je prošlog vikenda sjajno posjećenim koncertom u Rijeci, na kojem su se festivalskim finalistima, pred 2000 posjetitelja, pridružila i velika imena poput Leta3, Gorana Bare & Majki te Kojota.

Festival se nastavlja ovog petka, 6. listopada u Splitu, u klubu Plan B na Žnjanu, a tom prilikom predstavit će se nova četiri finalista koja su zaslužila prolaz u ovogodišnju završnicu Karlovačko RockOffa.

Iako su aktivni već 17 godina, na festivalu će debitirati "Brain Holidays", nositelji domaće reggae scene iza kojih su već tri studijska albuma.

„Prvi put sviramo u Splitu i jako smo nabrijani na svirku. Očekujemo sunčan dan, pun klub ljudi i pozitivnu vibru!“ - ne skriva raspoložena ekipa.


Začetnici dalmericane, duo "Nezahvalnici", ovog puta nastupit će u bendovskoj varijanti.

"Ima nekoliko različitih razloga zbog kojih se veselimo nastupu na Karlovačko RockOffu u petak. Osim samog festivala koji garantira dobar provod i glazbu, ovo nam je prvi nastup u Splitu u kompletnoj bendovskoj verziji i dvojica od glazbenika koji nam pomažu su stari prijatelji iz Splita.

To je prilika za glazbeno i prijateljsko okupljanje, a i klub u kojem se festival održava je za nas novi. Znači dobitna kombinacija uvjeta: novo mjesto, provjereno dobar program, novi bendovi, stari prijatelji!“ - zahvalni su "Nezahvalnici".

Čakovečki "Audio Detektiv" predstavit će svoju alter pop rock kombinaciju.

"Sretni smo što možemo predstaviti naše pjesme splitskoj publici i nadamo se da se vidimo u što većem broju...“ - pozvali su momci.

Posebno zanimljiv bit će i duo "Cubies" sa "svemirskim miksom" pop, rock i dance elektronike, a ususret splitskom nastupu vele:

"Jedva čekamo! Nastupamo kao duo, veselimo se upoznati ostale bendove i vidjeti reakciju publike.“

Na riječkom finalu pobjedu je odnio bend "Dno", a njemu će se u velikoj zagrebačkoj završnici 3. studenog pridružiti i pobjednik sutrašnjeg splitskog finala.

 

 

 

Naslovnica Showbizz