Scena Showbizz

Pala klapa podno Marjana

Odao ih Instagram: snimanje 'Ibize' u Splitu ovijeno velom tajni, ali glumci se ne mogu suzdržati od objavljivanja fotografija zajedničkih provoda

Pala klapa podno Marjana

Čak i onda kada je razina tajnosti na zaista najvišem nivou, nitko vam ne želi baš ništa otkriti o snimanju Netflixova filma "Ibiza" u gradu pod Marjanom, a čak i oni koji su ranije znali nešto dobaciti ispod stola, šute kao zaliveni, "stalkanje" se pokaže kao apsolutni najbolji izbor.

I dok se ovoga vikenda zainteresirani za stažiranje mogu prijaviti na riječkoj audiciji, zahvaljujući angažmanu glumaca na društvenim mrežama samo malo njuškanja dovelo nas je do zaključka kako se filmska ekipa u Splitu provela - sjajno.

Za početak, doznali smo kako su prije nekoliko dana boravili u Dugom Ratu, a već u srijedu pravi filmski set bio je smješten na plaži hotela Radisson Blue na Trsteniku.

Američka komičarka Phoebe Robinson na Instagramu je podijelila fotografiju sa splitskog snimanja, na kojoj uživa na ležaljci u jednodijelnom kupaćem kostimu Stelle McCartney. Obožavatelji su je zasuli komplimentima, hvaleći njezine duge noge i lijepu figuru. Također, otkrila je kako je za njezin dobar izgled zaslužna Jasmina Banović, vizažistica nacionalnog kazališta u Beogradu.Na cjelodnevni rad na Trsteniku osvrnuo se i mladi perspektivni redatelj Alex Richanbach, koji je objavio fotku zadovoljne ekipe nakon snimanja. Posebnu pažnju privukao je neprirodno osunčani ten inače svjetlopute glumice Vanesse Bayer. Alex je pak obožavatelje raznježio i prethodnom objavom.

Naime, objavio je selfie sa svojom zaručnicom Andreom Schneider, umjetnicom i modnom dizajnericom naglašavajući kako je dan u Splitu posljednji koji je proveo s njom u Europi. Idući put susrest će se tek u Los Angelesu gdje će odmah put suda kako bi dobili dozvolu za vjenčanje, nakon nešto više od godinu dana zaruka. Za njega, naglasio je, 2017. sjajna je godina.Najviše pažnje, očekivano privukao je glumac Richard Madden, zvijezda "Igre prijestolja". On se pak, osvrnuo na hotelski smještaj gdje se našalio s kaosom koji mu je izazvalo more utičnica na zidu, a objavio je i fotku "najsretnije prikolice na setu".

Rado se fotkao i s obožavateljima koji su ga, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, dočekivali na svakom kantunu. Madden je iz Splita otputovao u petak ujutro, a i u zračnoj je luci, prije leta, pozirao s obožavateljima.

U Split je stigao i Danny Moder, suprug slavne glumice Julie Roberts, direktor fotografije filma "Ibiza". Hoće li mu se i pridružiti slavna glumica još uvijek nije poznato. Inače, glavnu ulogu u filmu ima Gillian Jacobs, a za produkciju su zaslužni Good Universe i Gary Sanchez Productions u vlasništvu komičara Will Ferrella, Adama McKaya i Kevina J. Messicka.

Naslovnica Showbizz