Scena Showbizz

Sve se otkrilo

Razvodi se Julia Roberts? Uzrok je navodno tajna veza s poznatim američkim glumcem, a nitko ne može vjerovati da se radi upravo o njemu

Sve se otkrilo

Julia Roberts razvodi se nakon petnaest godina braka, prenosi američki portal RadarOnline. Iako još nije potvrđeno, glumica i njen suprug u bračnoj su krizi uzrokovanoj njenom tajnom vezom s dugogodišnjim prijateljem i kolegom glumcem, Richardom Gereom.

Julijin partner u planetarno popularnim romantičnim komedijama 'Zgodna žena' i 'Odbjegla nevjesta' postao je tako kamen spoticanja u jednome od najdugovječnijih hollywoodskih brakova. Iako je Julijin suprug navodno znao za tajna druženja, tek nakon što je podatak izašao u javnost, reagirao je i on. Osjeća se, prema pisanjima, poniženim, pa mnogi pretpostavljaju kako Hollywood čeka jedan od skupljih razvoda.

Portal prenosi i kako su ljubavnici često unajmljivali sobe po hotelima, a kako do sada nikakav trač nije 'procurio', nikome nije jasno. Slijedi li razvod vrijedan 250 milijuna dolara ili će supružnici pokušti prevladati krizu, još se ne zna.

 

#thenandnow

A post shared by Richard Gere (@richardgereofficial) on

Naslovnica Showbizz