Scena Showbizz

Detalji projekta

Je li Brad Pitt stigao u Hrvatsku? Američki mediji tvrde da jest, dok u Šibeniku kažu kako zvijezdu nitko nije vidio

Detalji projekta

Brad Pitt je uspio ono što malo kome pođe za rukom, barem ako je suditi prema pisanjima američkih medija. Prošloga tjedna planetarno popularni glumac posjetio je Hrvatsku bez ikakvoga kontakta s ljudima, potpuno neopažen. Incognito Brad došao je u obilazak Zablaća, mjesta u kojemu će se graditi luksuzni 'resort', a on je jedan od glavnih ulagača, piše Harpers Bazaar.

Ipak, u Šibeniku kažu kako zvijezdu nitko nije vidio, pa mnogi pretpostavljaju da bi se moglo raditi i o izmišljotini. Lokalno stanovništvo uvjereno je da Brad Zablaću ove godine nije ni primirisao, pa se još uvijek radi samo o nagađanjima.

Brad Pitt oduševljen Hrvatskom: zanima ga milijardu i pol eura vrijedan megaprojekt

Brada Pitta za investiranje 'zagrijao' Šerbedžija: odustao od Brijuna i okrenuo se projektu na Zablaću​


Još se prošle godine pisalo o mogućim ulaganjima hollywoodskih zvijezda u hotele diljem Jadranske obale, a najviše je pažnje zasigurno privukao upravo Pitt koji je odlučio svoj novac uložiti u izgradnju turističkoga naselja pokraj Šibenika.

Šuškalo se i nagađalo, a posjetio je prošle godine Brad i samu lokaciju, ali o projektu se u zadnje vrijeme ulagači nisu oglašavali. Njegov suradnik u ostvarivanju ovoga cilja, arhitekt Nikola Bašić, poznat po zadarskim Morskim orguljama, potvrdio je rad na projektu. Naselje bi trebalo uključivati luksuzne hotele, terene za golf, restorane i dućane, a radi se doista o velikoj površini.

Procjenjuje se da će ovaj luksuzni 'resort' u izgradnji biti težak preko 1,5 milijardi dolara, a navodno je švicarski investicijski fond TFI Holding već u njega uložio oko 70 milijuna dolara, prema pisanju britanskih medija.

Naslovnica Showbizz