Scena Showbizz

FOTOVREMEPLOV

Minea je podsjetila na svoju ranu slatku fazu, a mi smo pronašli vamp fotke kad je grudi prekrivala slamom i kad ih nije prekrivala

FOTOVREMEPLOV

Minea je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotosjećanje na svoju raniju fazu, od prije 17 godina, kad je našoj kolegici pozirala u uskoj ljubičastoj haljini i s frizurom koja se još dosta naslanjala na početak karijere, onaj u kombinaciji preslatke tinejdžerice i "mlade marylinke".

 

 

throw🔙 #2000 👄 ▫ 📸 Kristina Fazinić/Cropix

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)


Premda je pjevačica, koja se puno godina kasnije iskazala kao vrsna imitatorica i za koju je zapravo šteta što se ne može producirati u zabavnom programu u takvom nekom fahu (kao Biljana Ristić 80-ih, koja je na imitacijama stekla veliku slavu) dugo godina izvodila stilski slične pjesme, u "vizualnom" se identitetu mijenjala.
 

 


Pa je rasplesana curica u nadkoljenkama, kakva je osvojila publiku pjevajući "Good boy", pokušala zaigrati na vamp kartu tijekom 2000-ih. Mi smo tako u našoj fotoarhivi našli fotografije na kojima je grudi prekrivala slamom, a bome i one na kojima se, na izboru za pjesmu Eurovizije, pojavila u izuzetno odvažnom dekolteu.

 

 

Naslovnica Showbizz