Scena Showbizz

Estrada i turizam

Duško Lokin uredio moderni apartman za turiste u Zadru: Imam i kvalitetne škure, sad može Grdović u njih bacati što god poželi...

Estrada i turizam

Iako dobro živi od glazbe, pjevač Duško Lokin odlučio se malo pozabaviti i nekretninama pa je tako u svojoj kuću na zadarskim Kolovarama i uredio luksuzni apartman od 100 kvadrata. Planira ga iznajmljivati otmjenim turistima, pa nije žalio investiciju za skup i moderan namještaj, a noćenje će naplaćivati između 1500 i 2500 kuna po noćenju, piše 24 sata.

Lokin je istaknuo da apartman ne planira iznajmljivati kolegama s estrade jer, 'imaju hotel odmah pored njegove kuće', a kako kaže, ne želi u svojoj kući ni nered ni galamu.

Iako je imao problem s prijateljem i kolegom Mladenom Grdovićem koji mu je zadnjih 15 godina u prozor bacao - kamenje. Naime, za vrijeme jutarnje rekreacije na Kolovarama, Grdović bi kamenom gađao zatvorene grilje da provjeri je li pjevač kod kuće.

- Ako sam doma, otvorim pa vičem na njega. Ako nisam, Grdović baci još dva-tri kamena jer misli da spavam, pa se susjedi ljute. Porazbijao mi je skoro sve škure -  rekao je Lokin još ranije za 24 sata. Situacija je doduše riješena jer je Mladen izgleda odlučio nadoknaditi dugogodišnju devastaciju škura.

- Sve je to Grdović platio. Na prozorima su sad grilje od tvrde plastike pa može bacati što god želi - kaže Lokin.

Fotografije Lokinovog apartmana za iznajmljivanje možete pogledati ovdje.

 

Naslovnica Showbizz