Scena Showbizz

Živi urnebes

A što će na ovo reći Ava Karabatić? Ivan Pernar držao se za ručice s poznatom Splićankom samozatajno se osmjehujući...

Živi urnebes

Saborski zastupnici baš i nemaju priliku prošetati modnom pistom između dvije dame u crvenom, jedne u večernjoj haljini drugoj u odjeći "vražićka", kao što se to pružilo Ivanu Pernaru, zastupniku Živog zida. Zagrepčanin je, naime, u ovom karnevalskom vremenu dobio ulogu "splitskog zeta" ženidbom Ave Karabatić, pa je bio zvijezda i "Karnevalske modno-glazbene čarolije" održane u ponedjeljak navečer u splitskoj staroj gradskoj vijećnici na Narodnom trgu. I modnom pistom, pred mnogobrojnom publikom, prošetao sa "suprugom" Avom, ali i drugom plavušom - legendarnom košarkašicom Natašom Bebić.

- Uzbudljivo je ovo i zanimljivo – koncizno je komentirao Pernat svoj izlet u manekenske vode menadžeru Petru Škari, organizatoru modne revije, dok je Ava sve pozvala i na promociju svoje knjige i to autobiografije "Ja nomad", koja će svjetlo dana ugledati baš na pokladni utorak.

A kako bi večer prošla u znaku premijera pobrinuo se i Igor Cukrov predstavivši svoju novu pjesmu "Kad te zagrlim", koji je uz prekrasnu Anu Opačak, te Johnnyja Gitaru, Nikolinu Pelaić i Marka Boljata, bio zadužen za glazbeni dio zanimljive večeri. Odlično se na pisti snašla još jedna sportašica - gimnastičarka, naša olimpijka Ana Đerek, dok su pljesak publike zaslužili i djeca-manekeni, posebno najmlađi 5-godišnji Prince Noa, u kreacijama uvijek zanimljive Olgice Pinky.

Osim Olgice Pinky koja se predstavila i sa linijom večernjih haljina, publika je uživala u modelima dizajnerica Ane Kujundžić, Dore Vukušić, te Marine Bulić i Marine Glavinić iz Talijanske škole 'Callegari'. Za kompletan styling manekenki iz Modne agencije Kristina bio je zadužen salon La Vie Est Belle i St Flowers, dok je make up i prigodne karnevalske maske bilo djelo mladih vizažistkinja: Kristine Bečić, Antonele Bikić, Lenite Radonić, Dore Lugović, Nives Morić, Stele Andrijašević, Suzane Violić, Nikoline Leko i Nensy Pjanić.

Naslovnica Showbizz