Scena Showbizz

Vesna Bosanac na Thompsonovu koncertu: Najdraža mi je pjesma "Moj dida i ja"

Marko Perković Thompson održao je u nedjelju navečer još jedan koncert u okviru turneje „Bilo jednom u Hrvatskoj“, a sav prihod od ulaznica namijenjen je obnovi vukovarske bolnice.

Thompson u Vukovaru / Damir Glibušić / CROPIX
Upravo je ravnateljica vukovarske bolnice Vesna Bosanac pozdravila publiku na početku koncerta izrazivši zadovoljstvo činjenicom da je sportska dvorana u četvrti Borovu naselje bila prepuna. 

- I sama volim Thompsonove pjesme jer su moji unuci njegovi obožavatelji. Najdraža mi je pjesma „Moj dida i ja“ - rekla je novinarima uoči koncerta Vesna Bosanac.

Po neslužbenim procjenama na koncertu se okupilo više od 4.000 ljudi, a kako su ulaznice prodavane po cijeni od 40 kuna vukovarska bolnica može očekivati solidan prihod od Thompsonovog nastupa. Upravo će o učinku tog humanitarnog koncerta na medijskoj konferenciji najavljenoj za ponedjeljak govoriti ravnateljica Bosanac.

Koncert u Vukovaru 100-ti je i ujedno posljednji koncert dvogodišnje Thompsonove turneje „Bilo jednom u Hrvatskoj“. Upravo je u Vukovaru u travnju prošle godine turneja i započela.

Mladen Obrenović/EPEHA

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 6FirstPrevious[1]23456Last