Scena Showbizz

KOMPLIKACIJE ZBOG TEŠKE GRIPE?

Umro Prince: tijelo pjevača pronađeno na njegovom imanju u Minnesoti

KOMPLIKACIJE ZBOG TEŠKE GRIPE?
Pjevač punog imena Prince Roger Nelson svjetsku je slavu stekao 1982. godine hitoidnim albumom "1999". Ovjenčan sa sedam Grammyja, Prince je prodao više od sto milijuna albuma tijekom impresivne karijere, ovjenčane i Oscarom 1985. godine za "Purple Rain".

19.20 h - Članovi obitelji i pjevačeva izdavačka kuća, kako javlja agencija AP, potvrdili su da je osoba pronađena mrtva na imanju uistinu pjevač Prince. 

19.01 h - Američki mediji javljaju da je umro glazbenik Prince. Na imanju 57-godišnjeg glazbenika pronađeno je mrtvo tijelo, zasad još nema službene potvrde da je riječ o legendarnom pjevaču, ali vijest prenose svi svjetski mediji.

"Nećemo izlaziti s vijestima o identitetu umrle osobe dok nije obavještena njegova najbliskija rodbina" - izjavio je Jason Kamerud, šerif okruga Carver u Minnesoti.

Policija je pozvana na Princeovo imanje zbog smrtnog slučaja.

Prince je nedavno bio hospitaliziran zbog snažnijeg oblika gripe, a onda je pušten na kućnu njegu.

Sedam Grammyja, sto milijuna albuma

Kako piše portal TMZ, više izvora bliskih pjevaču potvrdilo je da je doista riječ o njemu. I oni navode da mu je organizam bio shrvan teškom gripom, zbog koje je bio hitno hospitaliziran izravno s avionskog leta.

Pjevač punog imena Prince Roger Nelson svjetsku je slavu stekao 1982. godine hitoidnim albumom "1999".

Ovjenčan sa sedam Grammyja, Prince je prodao više od sto milijuna albuma tijekom impresivne karijere, ovjenčane i Oscarom 1985. godine za "Purple Rain".


Godine 2004. uvršten je u Rock and Roll Hall of Fame, a Rolling Stone ga je na listi 100 najboljih umjetnika svih vremena uvrstio na 27. mjesto.

Prince je u ožujku ove godine najavio da će objaviti autobiografsku knjigu, a šuškalo se da će biti izdana pod nazivom "The Beautiful Ones", po jednoj od njegovih pjesama koja je objavljena na njegovom albumu "Purple Rain" iz 1984. godine.
 


Najavljeno je kako će u svojim memoarima čitatelje povesti na nekonvencionalno i poetično putovanje kroz njegov život i kreativni rad.

Prince je bio dva puta u braku. Prvi put se vjenčao sa svojom plesačicom Mayte Garciom, a razveli su se 2000. godine. Tada se oženio za Manuelu Testolini, od koje se razveo šest godina kasnije.

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 3FirstPrevious[1]23Last