Scena Showbizz

DOMOLJUBNI PJEVAČ S prijateljiMA ODRŽAO KONCERT U ZAGREBU

Bulić i Thompson zapalili ‘Cibonu’, ali opet bez Škore

DOMOLJUBNI PJEVAČ S prijateljiMA ODRŽAO KONCERT U ZAGREBU

Koncert je dosegnuo vrhunac tijekom izvedbe “Gori gora, gori borovina“ kad je iz topova na pozornici sukljao plamen

Sa dva sata svirke na koncertu u prepunoj dvorani “Cibone” Mate Bulić i prijatelji zadovoljili su apetite svoje brojne publike. Bulić je pjevač kojeg u medijima nema previše, ali ima odano sljedbeništvo koje dijeli s kolegama Markom Perkovićem Thompsonom, Draženom Zečićem, Ivanom Mikulićem i ostalim izvođačima posvećenim populističkim i domoljubnim temama.

Ovoga puta koncert je prošao bez trećeg kuma, Miroslava Škore, koji u posljednje vrijeme izbjegava koncerte prijatelja Thompsona i Bulića, što dovoljno govori o narušenim odnosima nekada nerazdvojnog trojca. No, i bez Škore trenuci euforije u dvorani vladali su za izvođenja hitova živopisnih naslova poput “Nije čaša kriva što je čaša“, “Narodno veselje“, “Ostarit ću nikad neću znati“, “Tiho, tiho teče Neretva“, a tijekom izvedbe “Gori gora, gori borovina“ iz topova na pozornici sukljao je plamen.

Popularni Zeko s Bulićem je otpjevao duet “Pošto po to“, a Ivan Mikulić “Ja sam Hercegovac“. “Baruni” su publiku uveselili pjesmom “Kada Sava krene prema Brodu“, a Marko Perković Thompson podigao je sve na noge svojom “Lijepa li si“. Koncert je imao i svoju humanitarnu notu jer je dio prihoda uplaćen za Zakladu “Ana Rukavina”.

antunela marušić

Davor Pongračić / Cropix

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 5FirstPrevious[1]2345Last