Scena Showbizz

SNIMA Se DRUGA SEZONA

Bit će smija: Branko Đurić Đuro zamijenit će Gorana Navojca u žiriju showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’

SNIMA Se DRUGA SEZONA

Đuro je pristao sudjelovati i poučen iskustvom supruge Tanje Ribič, koja je bila članica žirija slovenske inačice

Popularni glumac, režiser i glazbenik Branko Đurić Đuro zamijenio je kolegu Gorana Navojca u ulozi člana žirija showa “Tvoje lice zvuči poznato” Nove TV, čija se druga sezona upravo snima u Zagrebu.

Premda na Novoj TV još nisu spremni otkrivati imena kandidata niti detalje o drugoj sezoni popularnog showa, koju ćemo na jesen pratiti na malim ekranima, doznajemo kako su u novom TLZP-u angažirani Luka Bulić, Saša Lozar, Renata Sabljak, Ivan Šarić, Dušan Bućan, Ivana Marić, Maja Posavec i Maja Šuput.

“Svi su kandidati odlični. Sezona već u startu izgleda obećavajuće. Svi grizu...”, kazao nam je jedan od svjedoka snimanja već treće emisije druge sezone, koju su i njezini producenti najavili kao prilično uzbudljivu.

Srpsko iskustvo

Branko Đurić već se okušao u ulozi jednog od članova žirija iznimno gledanog TV formata u kojemu poznate javne osobe imitiraju popularne domaće i svjetske glazbene zvijezde. Bosanac s ljubljanskom adresom lani je bio član žirija u srpskom izdanju TLZP showa, u kojemu je ocjenjivao kandidate s popularnim TV voditeljem Ivanom Ivanovićem i Marijom Mihajlović, jazz i pop-rock pjevačicom, te vokalnom trenericom.

- Mislim da je zanimljiv zadatak biti član žirija. Znam da me čeka vrlo težak posao. Naravno, bit ću potpuno pravedan - izjavio je Đuro uoči lanjskog žiriranja u srpskom izdanju showa u kojemu je pristao sudjelovati zbog zabave, ali i poučen iskustvom supruge Tanje Ribič, koja je bila članica žirija u njegovoj slovenskoj inačici.

Đuro je priznao kako je uživao slušajući Tanjine duhovite komentare, što je bio i glavni razlog njegova pristanka na angažman u drugoj sezoni showa emitiranog na Prvoj srpskoj televiziji.

Lani stečeno iskustvo zasigurno je, pored honorara, pridonijelo njegovoj odluci o angažmanu u drugoj sezoni TLZP-a Nove TV u kojoj ocjenjuje imitacije kandidata uz stalni dvojac - Sandru Bagarić i Tomu in der Mühlena, koji je i lani sjedio u žiriju.

Nije gledao Severinu

Nema sumnje da će Đuro ponešto od svojega komičarskog talenta iskazati i u nadlazećem showu Nove TV kao što je to bio slučaj u njegovoj srpskoj inačici u kojoj mu je, kako je istaknuo uoči snimanja, otegotna okolnost bila nepoznavanje folk glazbe.

Činjenicu da ne prati pažljivo folk scenu iskazao je i komentarom u jednoj od emisija kada je izjavio:

”Volim ove poučne pjesme ‘Koliko pijem nije humano’, ‘Subota je dan za alkohol’… Inače nisam gledao Severinine spotove, čak ni onaj najgledaniji.”

Ovdašnji producenti showa poručuju kako će druga sezona “Tvoje lice zvuči poznato” biti realizirana na višoj produkcijskoj razini od prethodne, pogotovo što se tiče transformacija kandidata, a stižu i obećanja o većem broju glazbenih izvedbi i još boljoj zabavi kojom će Nova TV sljedeće jeseni nastojati ponovno zasjesti na tron gledanosti.

Svih 12 emisija druge sezone trebalo bi biti snimljeno do prve polovine kolovoza.

PIŠE: MIRELA GORETA

Navojec ‘ispao’ zbog ‘Horvatovih’

Razlog ‘ispadanja’ glumca Gorana Navojca iz showa Nove TV jest njegov angažman u humorističnoj seriji “Horvatovi” koju RTL Televizija snima po španjolskoj licenciji, pa se producentima kao logičan izbor nametnuo Branko Đurić Đuro, iskusni član TLZP žirija koji je proteklih mjeseci svojom stand-up predstavom “Đurologija” nasmijavao publiku u državama bivše Jugoslavije.

Goran će u “Horvatovima” glumiti muškarca s juga Hrvatske koji se zbog ljubavi sa svoja tri sina seli u Zagreb, dok je glavnu žensku ulogu dobila Bojana Gregorić-Vejzović.

Naslovnica Showbizz