Scena Showbizz

spaladium arena

Dino Merlin priredio splitskoj publici večer za pamćenje

spaladium arena

Foto: Mario Todorić / CROPIX

Koncert je otvoren jednim od najvećih hitova s aktualnog albuma - pjesmom Školjka, koja je na njegovom službenom YouTube kanalu pogledana više od osam milijuna  puta, a publika ju je od početka do kraja jednoglasno otpjevala. 

- Obožavam Sarajevo i sve što je vezano za taj grad, pa samim tim i Dina! Sve bi dala za selfi s njim! Stihove s Hotela Nacional već sam savladala i jedva čekam novi album. Isplatilo se kupiti ulaznice već prvi dan prodaje - rekla nam je Ivana Tokić, jedna od brojnih posjetitelja koja je svoju ulaznicu nabavila online, preko Croatia Ticketsa. 

Za izvrsnu "veliku utakmicu", kako je sam Merlin nazvao večerašnji show, svakako je zaslužna i izvrsna produkcija. 

U dvorani prepunoj dobrih vibracija, pozornica na tri nivoa, svjetlosni efekti i video projekcije u kombinaciji s posebno pripremljenim aranžmanima i koreografijom, osigurali su splitskoj publici večer za pamćenje. 

Tek malenu zamjerku mogli bi uputiti na ozvučenje koje ipak nije bilo najsretnije riješeno u svim dijelovima dvorane, ali i posjetiteljima koji su unatoč mnogobrojnim zabranama i upozorenjima redara, pušili u svih šesnaest. 

Turneja ide dalje, nakon Splita, Merlinov tim od pedesetak ljudi čeka nastup u jednoj od najvećih austrijskih dvorana, TipsAreni u Linzu 9. svibnja, svega desetak dana nakon Robbie Williamsa, a kulminacija se iščekuje na Koševu, najvećem sarajevskom stadionu, gdje će nastupiti 25. srpnja. 

TIHANA MAROVIĆ
Naslovnica Showbizz