Scena Showbizz

Vrhunski spektakl

Dino Merlin u travnju u Spaladium Areni

Vrhunski spektakl
Posjetite portal www.croatia-tickets.com i kupite ulaznicu za koncert po posebnoj cijeni od stotinu kuna


Nakon pet godina Dino Merlin ponovo dolazi u Split! U sklopu velike turneje „Hotel Nacional“ s kojom je do sada obišao Europu, Sjevernu Ameriku i Australiju, sa splitskom publikom susrest će se 11. travnja u Spaladium Areni. Za tu priliku njegov produkcijski tim najavio je pozornicu na tri razine, najsuvremenije svjetlosne efekte i video projekcije te najviše produkcijske standarde. U kombinaciji s posebno pripremljenim aranžmanima i koreografijom ovo će biti nezaboravni spektakl za sve ljubitelje Merlinove glazbe, a posebno posljednjeg albuma, jedanaestog u njegovoj bogatoj karijeri, koji se prošlog ljeta početkom srpnja našao na osmom mjestu Billboardove tjedne liste najprodavanijih svjetskih albuma.

Punih pet godina prošlo je od Merlinovog posljednjeg koncerta u Splitu održanog u prepunoj Spaladium Areni pred deset tisuća oduševljenih posjetitelja koji su svjedočili vrhunskom događaju. Ovoga puta jedan od najpopularnijih pjevača u regiji pokušat će nadmašiti samoga sebe, osobito uzme li se u obzir činjenica da su kritičari i publika oduševljeni njegovim novim albumom „Hotel Nacional“, koji se pokazao jednim od najuspješnijih Merlinovih uradaka.

Riječ je o jedanaestom studijskom albumu u izdanju Croatia Recordsa i Magaza koji je izišao prošle godine nakon šestogodišnjih priprema i hit albuma „Ispočetka“ iz 2008. Uz Dina Merlina kao izvršnog producenta te globalno poznate producente Yoada Nevoa i Richarda Nilesa te timova iz Engleske, Turske, Švedske i Hrvatske, album je sniman u Sarajevu, Zagrebu, Istanbulu, Beču, Londonu, Stocholmu, New Yorku i Los Angelesu.

Stoga ne propustite vrhunski spektakl u Spaladium Areni i na portalu www.croatia-tickets.com kupite kartu već danas, jer njena cijena do 1. travnja iznosi samo stotinu kuna.

sponzorirani članak
Naslovnica Showbizz