Scena Showbizz

Porno Big Brother: vrući seks Rine i Mrkvice u vrućoj vodi (VIDEO)

Termalna kupka i rimska gozba koje je Big Brother darovao stanarima za proslavu 50 dana showa, razbuktala je strasti u kući, pa je konačno pao i prvi nesputani seks.

Glavni akteri su, dakako, bili Rina I Ljubić, a mjesto radnje - velika kada u dvorištu.

Kako se kasnije i sama požalila Big Brotheru u ispovjedaonici, Rini kronično nedostaje seksa u kući, pa je, uvidjevši priliku za vruće bućkanje u termalnoj kupki, cijeli dan kovala plan kako namamiti Mrkvicu u - svoje međunožje.

Plan joj je, što su mogli vidjeti i svi gledatelji Big Brothera, u potpunosti uspio, a zabilježen je i povijesni trenutak hrvatskog BB-a - seks bez skrivanja ispod dekica.

Splićanka Mira jedina je osoba koja je uspjela iznervirati Rinu tijekom njenog senzualnog isčekivanja. Splićanka je, naime, u kadu uskočila u odjeći u kojoj je odradila tjelovježbu, a nije zaboravila napomenuti ni kako strahuje da bi joj tampon mogao završiti u vodi.

Iako je bila zgrožena činjenicom da se netko usudio u zajedničkoj kadi ostaviti tragove svojih tjelesnih izlučevina, Rinu to nije omelo da se samo malo kasnije u toj istoj kadi prepusti seksu s Ivanom te da i sami ostave "traga" u vodi.

foto: rtl

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last