Scena Showbizz

ODLIČAN ĐIR

Šerić i Dečak pozvali prijatelje na splitski tulum: Veselimo se dodjeli Porina uz publiku u Spaladium Areni!

ODLIČAN ĐIR
Do 22. dodjele nagrade Porin koju ugošćuje splitska Spaladium Arena  ostalo je manje od mjesec dana, a djelatnici glazbene industrije već se pripremaju za "najbolji provod u Splitu".

Organizatori manifestacije naglašavaju kako je dovođenje Porina u Split logičan slijed i svojevrsna zahvala svim
splitskim umjetnicima, osvajačima prestižne statue, jer predano rade na promicanju hrvatske glazbe.

Ovogodišnja dodjela posebna je i po tome što će je, po prvi put, u dvorani pratiti i publika. Bit će smješteni tik do glazbenih zvijezda, a druženju s obožavateljima vesele se i naši glazbenici.

Na krilima nominacija

Frontmen Vatre Ivan Dečak i Aljoša Šerić iz Pavela, koji su ove godine dobili najviše nominacija, Gatuzo, Lea Mijatović i Lara Antić iz Bang Banga, koji su nominirani za najboljeg novog izvođača, Detour, producent Tomo in der Mühlen te Saša Lozar otkrivaju kako su pozvali i svoje prijatelje da im se pridruže na završnoj dodjeli 6. ožujka.


Urban i njegova 'četvorka' nominirani su u četiri kategorije
Zamjenik splitskog gradonačelnika Goran Kovačević presretan je, kako kaže, što će glazbena manifestacija biti upravo u Splitu.

- Očekujemo zanimljive dane u Splitu jer će se povodom Porina taj cijeli tjedan organizirati razna događanja poput izložbi, revije dokumentarnih filmova te koncerata... - kaže Kovačević.

Do tada Porinovo stručno tijelo mora izabrati najbolje u 31 kategoriji. Drugi krug glasanja počinje danas i trajat će do 19. veljače. Sljedeći tjedan kreće i prodaja ulaznica za svečanu dodjelu.

PSD, FOTO: CROPIX
Naslovnica Showbizz