Scena Showbizz

ATRAKTIVAN MATERIJAL

Severina najavila DVD-a i 'tajne iz backstagea': Presvlačila sam sina na podestu od bubnjara...

ATRAKTIVAN MATERIJAL
Objavom spota "Dobrodošao u klub live" Severina je na svojoj Facebook stranici najavila izlazak live DVD/CD

Naslovnica knjige
izdanja koje je zabilježilo superuspješnu turneju u suradnji sa umjetničkim redateljem Tomažom Pandurom, koja je donijela show produkciju neviđenu na ovim prostorima.

Premijera snimke koncerta održat će se 9. prosinca u zagrebačkom Cineplexxu, a u sklopu premijernog kino prikazivanja bit će održana i promocija knjige "Severina Dobrodošao u klub, Backstage", autorice Vedrane Vasić, koja je pratila Severinina iskustva iza kulisa najvećih regionalnih dvorana i arena.

Snimljena u splitskoj Areni

"Naslovnica knjige snimljena je u splitskoj Areni, u improviziranoj garderobi do bine. Mislim da me Dajana fotkala
mobitelom, kako virim i gledam koliko ljudi ima u dvorani. Split je bio zadnji grad na turneji, koju je u cijelosti popratila Vedrana Vasić, zapisujući i fotografirajući sve backstage momente, misleći da će to, kao dosad neviđeno, nekom biti zanimljivo... I to je stvarno zanimljivo.

Ali kada nešto radiš, ne razmišljaš o tome... Da, u knjizi vilicom, kojom sam jela biftek, bodem pod po kojem ću plesati, presvlačim dijete na podestu od bubnjara, potpuno sam van sebe na probama (malo sam se i sramila dok sam čitala).

Zbog mene zavravaju na Hitnoj

Oni koji rade sa mnom me vole, mada zbog mene završavaju na hitnoj... Pa mi potajno pale kostim, pa me vješaju i vrte dok ne izgubim centar za orijentaciju... Valjda da me mogu pravdati kad pobjesnim. Ako vas zanima šta govorim dok se presvlačim, slobodno čitajte...

Ali to je bila tako dobra turneja, vidjet ćete po slikama. Puno je slika i puno ljubavi iza u backstageu, a Vedrana je to uhvatila... Hvala, mico, mada i dalje ne znam čime sam to zaslužila" - pojasnila je Severina na Instagramu "o čemu se tu radi".

Knjiga će se 9. prosinca naći u prodaji na svim kioscima Tiska., dok će DVD/CD live album u prodaji biti od 11. prosinca.

PSD, FOTO: FACEBOOK, VIDEO: YOUTUBE


Naslovnica Showbizz