Scena Showbizz

Proljepšanje nacionalne televizije: Barbara Radulović ponovo na HTV-u

Glazbena emisija “Top 40”, nastala u suradnji Croatian Music Channela (CMC) i Hrvatske diskografske udruge, nakon ljetne stanke ponovno je na programu HRT-a, a kao i prošle sezone, voditeljica je “zaštitno” lice CMC televizije, Barbara Radulović.

Emisija donosi službenu top listu najprodavanijih domaćih i stranih albuma u Hrvatskoj, a može se pratiti ponedjeljkom i utorkom od 14.30 sati na Drugom programu HTV-a, te četvrtkom i petkom na CMC-ju u 18 sati.

Mladu televizijsku voditeljicu, koja je slovila i za najljepšu Hrvaticu, javnost je upoznala kao finalisticu prvog reality showa u Hrvatskoj “Story SuperNova”, nakon kojeg je uslijedio njezin prvi nastup na malim ekranima i to u HTV-ovoj emisiji “Video-kiosk”.

Da joj glazba “leži”, uvjerila nas je i vođenjem prvih estradnih emisija na CMC televiziji “Spototeka” i “Top Of The Shops”, te HTV-ovoj “Metro pop”, u kojoj je ugošćivala poznate domaće glazbenike.

Uz televizijske projekte, iza sebe ima i nekoliko voditeljskih, Dore i Festivala šibenske šansone, kojemu je godinama vjerna.

I. DUJMOVIĆ


 

Naslovnica Showbizz