Scena Showbizz

Mirjana Hrga: Pušila sam travu kako bih se opustila (VIDEO)

Novinarka Nove TV i voditeljica emisije 10 do 8 dala, Mirjana Hrga, otkrila je u najnovijem intervjuu što misli o trenutnom stanju u medijima, tabu-temama u novinarstvu i svojim planovima u karijeri. Hrga je za tportal.hr progovorila o najtežim trenucima u svojoj karijeri te je priznala kako je ranije običavala zapaliti joint kako bi se opustila. 

- Imala sam 26 godina. Puno mi je ljudi tada pričalo da ih pušenje marihuane odlično opušta nakon stresnoga radnog dana pa sam i ja to iskušala - otkrila je danas 36-godišnja Hrga u chatu za MaxZonu total.portala.

Mirjana je, ipak, dodala kako nije bila osobito impresionirana iskustvom, pa ga nije ponavljala te je poručila kako se danas radije opušta uz čašu piva.

Istaknula je kako smatra da pušenje trave vodi u ovisnost o narkoticima no primijetila je da su u našem pravnom sustavu kazne za uživatelje droge predrastične, umjesto da se "opali" po onima koji na drogi zarađuju.

Kazala je još da se pomalo zasitila vođenja 10 do 8, kao i Dnevnika, ali da se nije zasitila novinarstva. U chatu je još otkrila da ju privlače samo inteligentni muškarci te da bi bila spremna oprostiti preljub.

t.s.

Naslovnica Showbizz