Scena Showbizz

Alisa u zemlji čudesa

Ava Karabatić u BB kuću ušla u halterima: Drhtim od uzbuđenja, uskoro ću prekinuti celibat!

Alisa u zemlji čudesa

foto: screenshot

Unatoč tome što je se u Beogradu snijeg tek počeo topiti, Ava Karabatić je u Kuću Velikog brata, regionalno izdanje celebrity Big Brothera, ušetala u oskudnom korzetu i halterima. Okupljenoj publici i gledateljima TV postaje B92 kontroverzna starleta je poručila:

- Zovem se Ava Karabatić, to jest, Alisa u zemlji čudesa. Postala sam poznata već s tri godine kad su me iazbrali za najljepšu bebu. Odmalena sam znala da ću uveseljavati ljude - poručila je te dodala očitu laž (jer već tjednima daje izjave o svom sudjelovanju u realityju):

- Prije dva sata odlučila sam doći. Ležala sam u kadi i eto, zato ovakav stajling. Digla sam se i odlučila doći.

Rekla je da se sva trese od uzbuđenja te da su joj ruke hladne jer je jako dugo bila u celibatu iz kojeg će možda jako brzo izaći te zaključila:

- Nikad ne izazivam sama skandale, ali u 21. stoljeću smo i sve to što se događa nisu ni skandali.

Po ulasku u BB kuću zaključila je da nije gladna jer je prethodnih dana, provedenih u izolaciji, hrane bilo u izobilju, pa je, dok su ostali večerali, šetala po kući i upoznavala se s natjecateljima. Vijest da je među njima Nikola Nemešević pokazala se kao laž. Ili ga možda produkcija namjerava ubaciti u tjednima koji slijede?

PSD


Naslovnica Showbizz