Scena Showbizz

starleta u izobilju

U Big Brother uz Avu Karabatić ulazi i prsata Soraja Vučelić - Ava (već) bacila oko na Nemeša!

starleta u izobilju
Sitno se broji do početka emitiranja celebrtity izdanja regionalnog Big Brothera i stanovnici "Kuće Velikog brata" već su ušli u vilu na beogradskom Košutnjaku odakle će se emitirati poznati reality. Još nije objavljen točan popis natjecatelja, no prema pisanju Kurira uz Avu Karabatić u showu će sudjelovati još jedna balkanska starleta - prsata Soraja Vučelić, natjecateljica prošlog izdanja Farme koja je u međuvremenu dogorala do pobjednice Playboyevog natjecanja za najbolju "zečicu" u regiji.

No, to nije sve: uz njih dvije u realityju će se naći i Nikola Nemešević Nemeš, proslavljen po tome što je u prošlom izdanju BB-a zaveo Hrvaticu Marijanu Čvrljak. Srpski mediji pišu da je Ava već bacila oko na njega - izjavila je da joj se jako sviđa njegovo pjevanje. Ako se sjetimo što je sve izvodila u Survivoru, gdje se zaljubila u menekena Vladu Vuksanovića, tko zna što sve možemo očekivati kada se upale kamere novog celebrity izdanja BB-a. Ava je unaprijed poručila da kamere njoj ništa ne smetaju i da se zbog njih neće suzdržavati od seksa, dođe li do takve situacije.

Natjecatelji su u strogoj izolaciji, kako od svijeta tako i jedni od drugih, a među njima su još i Maja Nikolić, Dragutin Topić, Aneta Nakovska, Vesna de Vinča, Milić Vukašinović, Sindi, Žarko i Željko Stojanović i Maja Volk. Reality će se prikazivati na srpskoj TV postaji B92, vodit će ga Ana Mihajlovski i Marijana Mićić, a nagrada je 50.000 eura.

PSD

Naslovnica Showbizz