Scena Showbizz

evo je opet

Ava Karabatić ulazi u srpski Big Brother, organizatori najavili žestoku borbu

evo je opet
Hrvatska starleta Ava Karabatić ulazi u kuću "Velikog brata", najavili su srpski mediji.

Ovoga puta radi se o "celebrity" inačici Big Brothera, pa će se u "Velikom bratu" pored Ave naći glumac Vladimir Petrović kojeg publika "iz regiona" pamti po ulozi Bobe u "Ludim godinama", te angažmanu u "Žikinoj dinastiji", pjavač Toni Montano, glumica Danica Maksimović koja se, kako najavljuju organizatori, izliječila od alkoholizma, pjevač Ekrem Jevrić te bivša pjevačica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi.

Tko će se još naći u utrci za nagradom od 50 tisuća eura produkcija će, izgleda, tajiti gotovo do pred sam početak realityja, ali navodno ćemo preko malih ekrana imati prilike gledati "žestoku borbu". Kako prenose srpski mediji, natjecatelji će imati "poprilično teške, nezgodne, ali i zanimljive zadatke."
.
Show započinje s prikazivanjem 13. ožujka i trajat će mjesec dana. U kući će, kako je najavljeno, osim tajnih prostorija, biti kuhinja i veliki dnevni boravak te lift, a svi će natjecatelji spavati u jednoj prostoriji, ali, barem kako je najavljeno, ne u istom krevetu. U dvorištu će se nalaziti bazen, pa ćemo, nema sumnje, u njemu imati prilike vidjeti našu Avu kako se praćaka u oskudnoj odjeći.

PSD, FOTO: CROPIX


Naslovnica Showbizz