Scena Showbizz

Ella e

Ella Dvornik pokazala na Narodnom radiju da zna bit i "Ljuta"

Ella e

'Ova je pjesma nastavak na moj prvi singl Vrati mi sve', rekla je Ella Dvornik na premijernom predstavljanju nove pjesme 'Ljuta' na Narodnom radiju.

'Ova je pjesma nastavak na moj prvi singl Vrati mi sve', rekla je Ella Dvornik na premijernom predstavljanju nove pjesme 'Ljuta' na Narodnom radiju. Ella je sinoć gostovala kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' kazavši kako ona svoje frustracije liječi na dečku Josipu. 'Izderem se na njega, a onda me on spusti na zemlju. Kaže mi da sam retardirana i da začepim', kaže Ella, koja je prokomentirala i pjesmu Nives Celzijus 'Bijesna'.

'Ja još to nisam, za sad sam samo ljuta', kaže Dvornikica koja je na Petkovom testu pokazala da ima puno ljutnje u sebi. 'Ljutim se na Justina Biebera jer je povraćao na pozornici. Taman se uživiš u pjesmu i onda se on okrene i napravi show. To bi trebala napraviti Lady Gaga, a ne Bieber', rekla je Ella koja je srdita i na to što je Robert Pattinson oprostio prevaru Kristen Stewart.

'Bilo je sve javno, kako se može tako ponižavati. Ako ga voli ne bi ga ni prevarila', rekla je Ella nastavivši da su u hrvatskoj Vladi svi prestari i nemaju pojma što rade, a ljuti je i to što je nekad kava koštala 5 kuna, a danas je sve duplo skuplje. Nekim celebrity parovima koji su prekinuli ovih dana najradije bi kaže napisala pismo podrške, a posebno je ljuti prekid Milana i Severine. 'Zašto ste prekinuli, bili ste tako super.

Budite opet zajedno, a kad budem bogata odužit ću vam se', zamolila je mlada pjevačica koja je ipak najviše ljuta na Ellu Dvornik. 'Na nju sam uvijek ljuta, jer nikad ne može ispuniti moja očekivanja', izjavila je Dvornikova najavivši svoj prvi album do kraja godine.

PSD
Naslovnica Showbizz