Scena Showbizz

 ‘živo blato’ snimilo kontroverzni spot za kontroverznu stvar

NOVI SPOT VUCINOG "ŽIVOG BLATA" Žena voli ženu, otet ću te njemu...

 ‘živo blato’ snimilo kontroverzni spot za kontroverznu stvar

“Otet ću te njemu, bolja sam u svemu. Žena voli ženu bolje od takvih papaka. Pravih muškaraca danas je premalo, pravih muškaraca malo je ostalo. Na jednog dvadeset nas dođemo, pa kako da se mi tu snađemo? Usnama dotičem te, dišemo. Otet ću te njemu...” - pjevaju Nazifa Gljiva (Antonija Vučica) i Trudna Tableta (Jelena Ćorušić) iz skupine “Živo blato”, koje su s njezinim osnivačem Generalom Vasilijem Mituom (Siniša Vuco) ovih dana na nekoliko splitskih lokacija snimale videospot u režiji Ivana Perića, te Marka Kapitanovića i Dragana Kovačevića iz Udruge “Dream division”.

- Spot će biti kontroverzan - nabijen erotikom, jer je riječ o lezbijskoj rock pjesmi u kojoj se Vuco pojavljuje tek kao naš prateći vokal. General nam je dao priliku da se predstavimo kao pjevačice - kazala nam je Nazifa Gljiva, ujedno i Vucina glasnogovornica, koja je s Trudnom Tabletom postala punopravna članica “Živog blata”.

Djevojke su se Generalu (vokal, gitara), bubnjaru Veselom Siru i basistu Mr. Rabbitu pridružile prije godinu dana, a prošlog su proljeća na svirci u zagrebačkom klubu “Boogaloo” premijerno otpjevale “Otet ću te njemu”.

- Pjesmu smo snimili prije nekoliko mjeseci u splitskom studiju “Tetrapak”, a koncem ožujka ulazimo u jedan od zagrebačkih studija u kojemu nastavljamo snimanje preko stotinu pjesama. Objavit ćemo ih, na šest, sedam CD-a, u izdanju “Croatia Recordsa”. Bit će preko devet sati svirke - otkriva ambiciozan plan članica “Živog blata”.

M. Goreta
arhiv cropix

Naslovnica Showbizz