Scena Showbizz

Hladno Pivo priprema neviđeni spektakl u Spaladium Areni (FOTOGALERIJA)

Hladno pivo će svoj "Svijet glamura" prezentirati u Spaladium Areni 14. listopada 2011.

A ovaj rock spektakl  ima i te kako okus splitskog mora, jer će raskošnu scenografiju, za koju će se koristiti čak 30 tona opreme, osmisliti Renato Stefanović (poznati lik iz spotova Olivera i Gibonnija koje je potpisao Žare Batinović), a sve više spotova banda potpisuje Pilot studio iz Splita.

Spektaklom u Spaladiumu će se Pivo zahvaliti svojim vjernim fanovima,  a novi uspješni uradak „ploča“ Svijet glamura je pozivnica svima, ne samo obožavateljima, da dođu na koncert uživait u posebnom zvuku Piva i visprenim tekstovima Mile Kekina, koji je na presici održanoj u dućanu Tiska u City Centru One, kazao:

-  Vidjeli smo  Spaladium i oduševili smo se prostorom, a pošto dovodimo glomaznu produkciju i scenografiju, koju je osmislio naš prijatelj Renato, logično je da svoj koncert održimo u Spaladiumu i to tjedan dana nakon koncerta u zagrebačkoj areni.  Nećemo izvoditi samo pjesme s našeg novog albuma, već će to biti presjek našeg rada.


Ulaznice će bit puštene u prodaju za sedam dana, prvih 2000 ulaznica moći će kupiti po cijeni od 80 kuna, a kada se proda taj kontigent ulaznica cijena će biti 100 kuna za parter i 120 kuna za sjedenje.

"Svijet glamura" je jedan od najprodavanijih albuma u 2011. koji je Hladno pivo još jednom potvrdio kao jedan od najuspješnijih bendova u regiji, dok je izvanredna posjećenost ljetnih koncerata najbolja pozivnica za Spaladium.

Pivo će ovom prilikom omogućiti jednom talentiranim bendu da nastupi kao njihova predgrupa u Spaladiumu. Sve što bandovi trebaju učinit je da svoje uradke pošalju na mail: [email protected]

Inače, s Hladnim pivom, kako je najavio Srđan Žižak, direktor Spaladium Arene, kreće koncertna sezona u Spaladiumu, a radi se o desetak koncerata koji će biti najavljeni kroz rujan...
Naslovnica Showbizz