Scena Showbizz

Čaroban koncert Nine Badrić na Vali

Unatoč ljetnoj prehladi Nina Badrić oduševila je svojim glasom u prvom ovoljetnom koncertu Zvijezde pod zvijezdama, omiljenom programu kojeg već godinama organizira grupacija Jadranski luksuzni hoteli.

Sedma sezona uvijek rado posjećenog ljetnog programa ove je godine otvorena koncertom stalne zvijezde Zvijezda pod zvijezdama- nastupom Nine Badrić. Osim oduševljenja brojnih gostiju koncerta za kojeg su karte rasprodane u samo jednom danu, ambijentom i atmosferom Vala Cluba Hotela Dubrovnik Palace oduševljena je bila i Nina: atmosferu su podignule baklje i svijeće, pozornica od svjetlošću obojanih stijena okružena morem, pod zvjezdanim nebom...

- Ovo je jedna od najljepših prirodnih pozornica na svijetu, stvorena za muziciranje. Bilo je prekrasno i hvala svima koji su se potrudili organizirati ovu cijelu priču. No sjajna dubrovačka publika bila je ipak glavna zvijezda ove večeri. Bilo je uistinu čarobno.- kazala je Nina.

Koncert je Nina započela pjesmom "Oči pune ljubavi" i time odmah najavila romantičnu glazbenu priču satkanu od njenih pjesama i pokoje obrade.

Otpjevala je svoje najveće hitove od kojih su neki izvedeni u novim aranžmanima, a publiku je posebno oduševila interpretacijom pjesme Bijelog Dugmeta "Sve će to o mila moja". 


P.PEKO, FOTO: CROPIX
Naslovnica Showbizz