Scena Showbizz

Luka Modrić, Hrvoje Čale i Igor Vori guštali u hvarskim delicijama

Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, jedan od ponajboljih igrača engleske Premijer lige, nakratko je sa svojim prijateljem i kolegom  Hrvojem Čalom, koji kruh zarađuje u Turskoj, navratio u Hvar.

Naravno, s njima su bile i supruge, a večerali su u restoranu 'Gariful' hvarskog ugostitelja Ivana Gospodnetića.

Velike nogometne zvijezde zatražile su stol za poznate osobe, na skrovitom mjestu, tako da im nitko ne smeta, a za tim istim stolom su ne baš tako davno sjedili Vladimir Kličko, Roman Abramovič, Giorgio Armani i druge poznate face.

Za predjelo su jeli miješane školjke, a Modrić je nakon toga baš guštao u bifteku 'Gariful'.

Mnogi se pitaju kakav je to biftek, a ljubazno osoblje će vam uvijek spremno odgovoriti da je to zapravo biftek sa škampima. Dakle, ne može se falit, dok su ostali jeli rižoto i špagete s morskim plodovima. A društvu je za uživanciju trebalo više od dva sata, za večerom su ostali od 21.30 pa sve do ponoći.

Kao što i osam posljednjih godina o V.I.P. gostima u restoranu brine posebni konobar sa svojim marljivim kolegama, tako je bilo i ovom prigodom. Modrić je na posljetku bio prezadovoljan ne samo ambijentom i kvalitetom hvarskih delicija, nego i osobljem, pa su se on i Čale prije odlaska iz lokala spremno fotografirali s legendarnim forskim konobarom, koji se kako nam je rečeno zove Danijel Drlje.

Dan kasnije otočnu turističku meku posjetio je i Igor Vori, pa je i on navratio na večeru u 'Garifula'. Naravno, nakon dobre spize i rukometna mega zvijezda je stala ispred objektiva zajedno sa svojim domaćinima kako bi se ovjekovječio i taj trenutak njegovog boravka u gradu podno Španjole.  
                                               
  Mirko Crnčević

Naslovnica Showbizz