Scena Showbizz

momčilo bajagić bajaga, uoči skorašnjeg koncerta (18. 3.) u spaladium areni

Bajaga: Ako što zaboravim odsvirati, neka me publika podsjeti

momčilo bajagić bajaga, uoči skorašnjeg koncerta (18. 3.) u spaladium areni

U povodu koncerta sa svojim Instruktorima, najavljenog za 18. ožujka u Spaladium Areni, ovog četvrtka Split je nakratko posjetio Momčilo Bajagić Bajaga.

Unatoč kašnjenju zbog problema na putu iz Beograda, izazvanih snijegom u Slavoniji te burom u Dalmaciji, Bajaga je pred splitske novinare stigao dobro raspoložen, najavivši “odličnu svirku uz vrhunski razglas i rasvjetu”.

 - Kolega Zdravko Čolić mi je nahvalio vašu Arenu. Kaže da se u njoj može napraviti dobar zvuk i štimung. Osobno se jako veselim koncertu za koji pripremam kolažni program, prepun starih, dobrih hitova, presjek cijele moje karijere, rekao je Bajaga, dodavši da će se zbilja potruditi odsvirati što više od palete od ukupno 250 svojih pjesama.


 - Ako zaboravim na neku staru stvar, publika neka bude uporna i glasna, pa ću je rado odsvirati, poručio je Bajaga splitskoj publici, koju će posjetiti treći put nakon rata.

Prvi put bilo je to na Bačvicama, a drugi na Gripama. Sjetivši se Bačvica i suzavca koji je prekinuo koncert, komentirao je kako je taj nastup, unatoč svemu, bio sjajan.

 - Očekujem punu Arenu i odličnu atmosferu, a za ostalo će se pobrinuti pjesme, kaže Bajaga, koji u Split dolazi u sklopu svoje turneje u povodu 25. obljetnice karijere.

U pripremi je i novi album koji se tek snima, pa će splitska publika imati priliku uživati u isključivo starim pjesmama Bajage i Instruktora, jednog od komercijalno najuspješnijih srpskih pop-rock sastava.

Kao ljubitelj nogometa, iskoristio je Bajaga spomenuti i Roberta Prosinečkog koji je lijepo primljen kao trener Crvene zvezde.

 - Robija tamo svi poštuju, vrlo je simpatičan. Za sam imidž Zvezde jako je dobro da je došao, kaže ovaj glazbenik.

merien ilić

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 4FirstPrevious[1]234Last