Scena Showbizz

SPLITSKI ‘KRALJ SLASTICA’ EKSKLUZIVNO ZA ‘sLOBODNU’ PRIZNAO DA SE SPORAZUMNO RAZVODI

EKSKLUZIVNO Prvi donosimo Svagušinu fotografiju s novom djevojkom i priznanje: "Razvodim se, supruzi dajem polovicu svega"

SPLITSKI ‘KRALJ SLASTICA’ EKSKLUZIVNO ZA ‘sLOBODNU’ PRIZNAO DA SE SPORAZUMNO RAZVODI

Sa suprugom  sam podjelu imovine dogovorio u tri minute i dobila je ono što je htjela - polovicu tvrtki ‘Bobis’ i ‘Svaguša’

Nakon poduže medijske šutnje, ali ipak obznanjene vijesti kako se donedavni predsjednik Hajduka i splitski “kralj slastica” razvodi, Joško Svaguša je ekskluzivno za Slobodnu Dalmaciju priznao da je riječ o sporazumnom razvodu sa suprugom Jasminkom koji je u sudskoj proceduri.


Ostali smo, kaže, i dalje u vrlo dobrim odnosima.

Na naš upit je li se sa suprugom dogovorio o podjeli imovine, poglavito tvrtki “Bobis” i “Svaguša” s oko 550 zaposlenih, odgovorio je kako je sve dogovoreno u tri minute, i supruga je dobila ono što je htjela...

Znači li to, uporni smo, da ste ravnopravni suvlasnici, svatko po 50 posto?

- Da, po 50 posto - potvrdio je Joško Svaguša, ne želeći reći ništa opširnije.

No, prema dostupnim informacijama, vrijednost tvrtki kreće se oko 16 milijuna eura, pa bi po toj računici Svagušinoj supruzi pripalo osam milijuna.

Joško Svaguša nije želio komentirati ni svoju vezu s 34-godišnjom Dajanom Stojić koja je, nedvojbeno, i razlog Svagušina razvoda.

Dajana Stojić je, doznajemo, atraktivna akademska slikarica s kojom je 39-godišnji Svaguša u ljubavnoj romansi već par godina i s kojom je, navodno, premda je to tada demantirao, prije nekoliko mjeseci proveo i idiličan odmor u Abu Dhabiju.

Naši izvori kažu kako se Svaguša u posljednje vrijeme potpuno okrenuo zdravome načinu života, bez noćnih provoda, te da je svakodnevnom tjelovježbom u wellness centru hotela “Le Meridien Lav” skinuo 20-ak kilograma viška.

robert žaja, lucija lučić, foto: goran mehkek / cropix

Ne zanima me Gradsko vijeće

Hoćete li aktivirati mandat u splitskom Gradskom vijeću i ojačati redove Kerumovih vijećnika?

- Ne, ne zanima me to, uopće me ne zanima!

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 5FirstPrevious[1]2345Last