Scena Showbizz

IMAMO I PRIGODNI HIT! Ilija i Zrno žita: Totalno san puka, sto godina Hajduka" (VIDEO)

'Totalno san puka, sto godina Hajduka..' najnoviji je hajdučki hit, koji se u pristupu i melodiji potpuno razlikuje od dosadašnjih pjesama takvog konteksta.

Autori hita "Ilija i Zrni žita" su, kako sebe opisuju, eksperimentalno-perfomativni punk rock bend, a već od prije su poznati na splitskoj alternativnoj sceni.

Članovi benda su redom vizualni umjetnici pa se njihov scenski nastup većinom doima kao svojervrsna umjetnosti bliska performansu, dok su motivi pjesama uvijek fokusirani na aktualne probleme i trenutačnu socijološku atmosferu uzrokovanu situacijama u državi i svijetu.'Totalno sam puka, sto godina Hajduka...' postala je pravi hit, kojeg proteklih dana pjevaju,djeca, srednjoškolci i svi pravi zagriženi navijači Hajduka, a na YouTube-u je od ponedjeljka dosegla preko 22000 pregleda.

Bend je trenutno i u procesu studijskog snimanja svog prvog albuma te vrijedno dorađuju aktualnu verziju pjesme, sada već poznate brojnoj publici, zbog svoje autentičnosti i specifičnosti kako bi bila spremna za veliko nedjeljno slavlje.
Naslovnica Showbizz
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2Last