Scena Showbizz

e-mail "pederi se osvećuju vladimiru" poslan je na 666 adresa

Zvijezda Zabranjene ljubavi Vladimir Tintor usred gay afere

e-mail

Nova afera trese estradno nebo, a ovoga puta je u njezinu središtu atraktivni srpski glumac Vladimir Tintor, poznatiji i kao Franjo Barišić iz serijala “Zabranjena ljubav”, čije su gay fotke osvanule na popularnom forumu Croportala.

Na desetak fotografija glumac “francuskim” poljupcem izmjenjuje nježnosti s nekolicinom muškaraca, a sve je to popraćeno i dugim otvorenim pismom, kojim se, kako je naznačeno, “pederi osvećuju Vladimiru”.

U pismu koje je korisnik Croportal.net-a u cijelosti objavio, stoji i da je glumac, inače sve aktivniji i u hrvatskom javnom životu, zaveo i iskoristio brojne muškarce, i to sve zbog “potrebe za ogromnom količinom pažnje”.

- Kurvaj se, ali ne uništavaj tuđe živote...Ovo činimo da upozorimo ljude, javnost, kakvo si govno od čovjeka i kakva se Sodoma i Gomora odvija svake večeri u tvom stanu na Pantovčaku. Iskreno, nadamo se da nakon ovoga više nećeš imati priliku nikoga sjeb... niti povrijediti - između ostalog stoji u pismu.

Desetak potpisnika ovog oštrog pisma navodi i kako su ga poslali na 666 mail adresa, a sve to da bi svekoliku javnost upoznali s “pravim karakterom” popularnoga glumca.

Potpisnici od Vladimirovih hrvatskih gay prijatelja traže da im se jave kako bi zajednički, navodi se, pokazali o kakvom je “lažnjaku od čovjeka” riječ.

- Neću više moći izaći na ulicu. Ovo je užas, ovo je užas... Osobe koje su mi to napravile računale su na objavu fotografija. Cilj im je uništiti me... Nikad nikoga u životu nisam povrijedio da mi ovo radi. To su bolesne osobe čiji sam ja obični projekt- kazao je medijima Vladimir Tintor.

Glumac je ispričao kako su sporne fotografije ukradene s njegovog računala, i to tijekom provale u stan. Čitav događaj je, kaže, prijavio policiji, no smatra da su mu osobe koje su pustile fotografije i pismo u javnost potpuno uništile život.

- Saznao sam i da su jučer e-mail sa slikama poslali upravi u kazalište. Samo čekam da mi uruče otkaz - ispričao je Tintor koji, povrh svega, strahuje i da fotografije ne dođu do njegovih roditelja koji su srčani bolesnici.

tanja šimundić bendić, m.m.

Naslovnica Showbizz