StoryEditorOCM
ShowbizPODCAST ‘Whine Down‘

Prijateljica superpopularne Taylor Swift iznosi ozbiljne optužbe o lošem utjecaju njezinog partnera Travisa Kelcea

Piše SCENA SD
13. svibnja 2024. - 16:31

Taylor Swift (34) je započela europsku turneju koju su njezini obožavatelji jedva dočekali. Osim hvalospjeva za velike spektakle u europskim gradovima ovih se dana piše i u negativnom svjetlu o ovoj popularnoj pjevačici. Naime, Taylorina prijateljica, poznata pjevačica country glazbe Jana Kramer, u posljednjoj epizodi njezinog podcasta ‘Whine Down‘ govori o vezi Taylor i njezinog partnera, igrača NFL -a Travis Kelce, zvijezde Kansas City Chiefsa.

image

Jana Kramer snimljena 2019. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image

Taylor Swift prošloga tjedna na koncertu u Francuskoj

Julien De Rosa/Afp
image

Taylor Swift prošloga tjedna na koncertu u Francuskoj

Anna Kurth/Hans Lucas Via Afp

Izgleda da Jana Kramer vjeruje da Taylor sada "više pije. I to zbog suputnika kojeg sada ima", rekla je, jasno dajući do znanja da joj se ne sviđa Taylorin odnos s Kelceom, za kojeg smatra da loše utječe na svoju djevojku. "Uvijek je pijan. Svaki put kad pogledam video, on je uvijek pijan", rekla je, nadajući se da Taylor neće postati poput njega i da neće na kraju konzumirati toliko alkoholnih pića.

image

Taylor Swift u Los Angelesu na Grammy Awards 

Robyn Beck/Afp
image

Taylor Swift u Los Angelesu na Grammy Awards 

Robyn Beck/Afp

Sve je to komentirala iz osobnog iskustva, jer je Jana bivša supruga NFL zvijezde Mikea Caussina. Nesumnjivo, Taylorina prijateljica ne cijeni njezinog partnera, za kojeg je rekla da voli "privlačiti pozornost", oduševljen slavom koju je stekao otkako je počeo izlaziti s jednom od najmoćnijih i najutjecajnijih žena na svijetu. Nesumnjivo, odnos između njih dvoje mogao bi biti u opasnosti nakon ove epizode podcasta, u kojoj je Jana također priznala da je zaspala dok je slušala najnoviji album Taylor Swift, koji smatra dosadnim i pod velikim utjecajem novog partnera: "Slušala sam stvari koje mi se ne sviđaju. Ali opet, samo želim da svi budu sretni."

image

Taylor Swift i Travis Kelce na Bahamima

Miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U međuvremenu, TMZ izvještava da izvori bliski Travisu Kelceu ne poznaju Janu Kramer i da je "zatečen njezinim zapaljivim komentarima" i da se ona "samo pozvala na njegovo ime kako bi bila popularna".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 03:36