StoryEditorOCM
ShowbizRIJEDAK SVAT

Poslušajte kako je Splićanka na vještom švedskom nasmijala voditeljice Eurosonga, evo što ih je pitala! Saznajemo tko je

Piše M. K.
9. svibnja 2024. - 12:55

Na press konferenciji u švedskom Malmou voditeljice spektakla od kojeg očekujemo da "proslavi do daske" našeg Baby Lasagnu ostale su ugodno iznenađene kad im se, na vještom švedskom, obratila djevojka koja se predstavila:

"Ja sam Ivana Prkić iz Hrvatske, studiram švedski jezik, malo sam nervozna jer ovo mi je prvi put u ovoj ulozi...", a Malin Åkerman i Petra Mede odmah su obratile pažnju na nju s puno naklonosti i simpatija.

Na snimci na YouTubeu njezino obraćanje počinje u šestoj minuti:


Pohvalile su njezino znanje i izgovor, a mlada djevojka ih je potom pitala za njihov osobni dojam o Baby Lasagni?

Obje su se od srca nasmijale, jer im je ime Baby Lasagna, očito, urnebesno smiješno, a Malin Åkerman, koju publika inače prepoznaje i kao glumicu iz filmova "Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta", "Nevolje u raju", "Prisila na brak", odgovorila je Ivani:

"Baby Lasagna ima super prisutnost na sceni, super energiju, odličan je!".

Splićanku je zanimalo i kako funkcionira njihova međusobna suradnja, budući je Petra Mede iskusna voditeljica, a Malin ipak primarno glumica.

Odgovorile su joj da imaju jako dobru komunikaciju i da jedna drugoj sjajno pomažu.

image

Ivana u Malmou u društvu pjevačice Eleni Fouriera

Instagram

Saznajemo da je mlada Splićanka Ivana Prkić, koja je privukla pažnju na press konferenciji, u Malmo stigla zbog želje da razgovara na švedskome koji studira, ali i kao velika zaljubljenica u Eurosong, pa ju je akreditirala stranica eurosong.hr.

"Prvo eurovizijsko sjećanje vežem uz 2006. godinu i Severininu štiklu, a zagriženi sam fan postala uoči našeg povratka 2016. godine. Omiljena eurovizijska pjesma mi je J‘aime La Vie..." - predstavila je sebe ova studentica druge godine švedskoga i fonetike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

image

Voditeljica Petra Mede zaštitni je znak švedskog izbora za pjesmu Eurovizije

Jessica Gow/Tt News Agency Via Afp

Voditeljici Petri Mede priznala je i da redovito prati švedski izbor za pjesmu Eurovizije Melodifestivalen, čime ju je oduševila.

image

Ivana Prkić u srdačnom zagrljaju s voditeljicom Eurosonga Petrom Mede

/Slobodna Dalmacija

Rekla joj je kako prati švedski Melodifestivalen od malih nogu i kako je, i zbog nje, odlučila učiti švedski, te da joj se konačno ispunila želja da s njom i uživo razgovara.

A da je u svemu Splićanka Ivana i grlena navijačica našeg Baby Lasagne, o tome ne treba dvojiti, snimljena je u press roomu u vatrenom plesu sa zastavom za vrijeme njegovoga nastupa. 

image

Ivana Prkić (u sredini) s hrvatskom zastavom

Livio Andrijić/Cropix
image

Navijanje za Baby Lasagnu

Instagram
image

Baby Lasagna

Jessica Gow/tt/Afp
image

Ivana Prkić je na Eurosongu ‘svoja na svome‘

Instagram

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 22:01