StoryEditorOCM
ShowbizBURAN LJUBAVNI ŽIVOT

Bivši suprug Gwen Stefani ima djevojku identičnu pjevačici: U mobitelu mu pronašla eksplicitne fotografije s dadiljom

Piše I. P.
18. svibnja 2024. - 22:06

Gavin Rossdale ovih dana snimljen je u Meksiku sa svojom djevojkom za koju svi kažu da sliči na njegovu bivšu suprugu, pjevačicu Gwen Stefani. Dok on uživa u zagrljaju svoje nove djevojke, Gwen je nakon razvoda prošla pakao. Par se vjenčao 2002. i zajedno su dobili troje djece. 

Premda se sve činilo idiličnim, njihov brak se urušio kada je Gwen saznala da ju je Gavin tri godine varao s dadiljom, čak i dok je bila trudna s njihovim najmlađim djetetom. Pjevačica je pronašla golišave fotografije i eksplicitne poruke koje je razmjenjivao s dadiljom, a on joj je zatim priznao što je učinio, piše Kurir.

Dok joj se brak raspadao, Gven je počela raditi kao član žirija u "The Voiceu" i tu je upoznala Blakea Sheltona. Iskre između njih odmah su sijevnule i ubrzo se rasplamsale, a glazbenik je i sam prolazio kroz razvod. 

Neki su pjevačicu tad osudili komentiravši da se spetljala s oženjenim, odnosno da je napravila isto što je njoj napravila njena bivša dadilja. 

"Nevjerovatno mi je da nas je Bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku započeti vezu s njim, jednostavno se dogodilo", rekla je tada pjevačica.

Za Sheltona se Gwen udala prije tri godine u kapelici na njihovom imanju. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 07:29