StoryEditorOCM
ShowbizKAYA OSTOJIĆ

Bivša djevojka Borne Ćorića prvi se put udala s 19; Bivši muž zbog dilanja proveo devet godina iza rešetaka

Piše MOZAIK SD
18. siječnja 2024. - 16:09

Katarina Kaya Ostojić udala se za Nikolu Dragojlovića Sovu kada je imala 19 godina, a s njim je dobila kćer Nikolinu. 

Međutim, njihov brak je brzo završio, a jednom prilikom je progovorila o detaljima njihovog braka.

"Kad sam saznala da sam trudna, nisam se bojala, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u formi: tako je kako je, volimo se, zadržat ćemo dijete i vjenčat ćemo se jer nam je lijepo.Moji su roditelji imali velika očekivanja pa im je vijest da sam trudna bila šokantna.Bili su i protiv moje veze s Nikolom.Povrijedila sam ih svojim postupcima,bili su jako ljuti na mene, ali sada ih razumijem. I ja bih se naljutio na kćerku da mi je tako nešto uradila", rekao je pjevač svojevremeno.

No, unatoč protivljenju roditelja, Kaya i Nikola su se vjenčali. Prvo u crkvi, a zatim su sklopili građanski brak i priredili veliko svadbeno slavlje, piše Kurir.

“Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri svirača, na čelu s orkestrom Mirka Kodića. Bili su tu i moji roditelji, svi su bili u redu tiho, da ne kažem na silu... Ali sjećam se tog dana kao da je sve bilo na silu. Bila sam još u sedmom mjesecu trudnoće, trbuh do zuba, natečena, debela, vani 38 stupnjeva. Ne sjećam se tog dana po srcu. Bilo mi je loše, kao što je bio i taj brak", rekla je Kaya prije dvije godine, a objasnila je da su problemi s Nikolom počeli još dok je bila trudna s kćeri Nikolinom, a Dragojloviće je odlučila napustiti kada je njihova nasljednica imala šest mjeseci. 

"U trudnoći sam počela shvaćati da on nije za mene, ali sam mislila: ‘Hormoni mi rade jer sam u drugom stanju. Možda sam luda‘.‘ Kada sam rodila očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno me potresla činjenica da Nikola nije Ništa mi nije pomoglo. Bilo mu je bolje da izađe u grad s društvom nego da bude sa mnom i mojom kćeri. Imao je 24 godine i nije živio. Nakon velike svađe pozvala sam oca da dođe po mene.. Tata je odmah odlučio i ja sam podnijela zahtjev za razvod. Bez obzira na to što sam povrijedila svoju obitelj otišavši od kuće i udavši se za dečka kojeg nisu voljeli, pružili su mi ruku i primili me natrag. Puno su mi pomogli u odgoju kćeri, kao i teta Verica, koja je važna figura u mom životu - otkrila je pjevačica koja je dvije godine nakon razvoda s nasljednicom Nikolinom živjela u Novom Sadu, kod njezinih roditelja, prenosi Kurir.

Prema Kajinim tvrdnjama, Nikola Dragojlović prvih godina nakon razvoda nije previše mario za svoju kćer, niti je plaćao alimentaciju.

"U životu od njega nisam primila niti jednu alimentaciju! Nikakve druge pomoći nisam imala. Prve dvije godine od njega ni traga ni glasa, a ni od njega. Taj period je bio jako Teško mi ko crna rupa.Sama sam izdržala... Tek kasnije je Nikola uspostavio nekakav odnos s Nikolinom koja je za vrijeme praznika otišla kod njegove sestre i mame.No bez obzira na sve oprostila sam Nikoli. Ne zadržavaj loše osjećaje u meni, niti loša sjećanja, jer to vodi u najgore bolesti”, rekla je tada Kaya.

Inače, Dragojlović je 2021. izašao iz zatvora u Beču, gdje je proveo devet godina zbog dilanja narkotika i napada na službenu osobu. Inače, iz zatvora u Zabeli uspio je pobjeći 2012. godine. Međutim, kasnije je pronađen i osuđen u Beču. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 06:53